Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 22
- Reaksiyon skoru
- 8,517
Hocam Bluetooth sürücünü kurabilir misin? Sorun yavaştan donanımsala doğru kayıyor.Hatayı tekrar aldım tekrar
031423-6468-01.rar
drive.google.com
Hocam Bluetooth sürücünü kurabilir misin? Sorun yavaştan donanımsala doğru kayıyor.Hatayı tekrar aldım tekrar
031423-6468-01.rar
drive.google.com
Tam modeli nedir hocam?Neyi kastettiğini anlamadım TP-Link USB adaptörü var son sürüm kurulu.
https://www.tp-link.com/tr/support/download/ub500/ buradan sürücüsünü indirip kur hocam.ub500
Hata kodu gene aynı hocam. Emin değilim ama CPU kaynaklı bir sorun olabilir.Adaptör bugün elime geçti önceki hatalarda bir ilgisi yok ama şimdiki için bir şey diyemem.
Kuruyorum
Sistemi kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı kalmasın. Ondan sonra kasanın kapağını aç. Açtıktan sonra RAM'lerini çıkar. Çıkardıktan sonra CLR_CMOS yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'lerini geri takıp sistemi çalıştır.Sizce ne yapmalıyım teknikservis için aldığım yerle iletişim kurmalımıyıım.
Şimdi başlayacağım ama bir şey paylaşmayı unutmuşum FurMark ve Prime95 testi aynı anda yaptırmıştım 15 dakika kadar bir sorun olmadığı için programları kapattım ve aynı mavi ekranı yedim daha sonra bir daha iki testi yaptım 20 dakika kadar ama mavi ekran almadım.Sistemi kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı kalmasın. Ondan sonra kasanın kapağını aç. Açtıktan sonra RAM'lerini çıkar. Çıkardıktan sonra CLR_CMOS yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'lerini geri takıp sistemi çalıştır.
BIOS'tan XMP'yi aktif etme şimdilik kapalı kalsın. Bu 3 gün sorun yaşayıp yaşamayacağını bir kontrol et. Eğer yaşarsan gene bilgilendir hocam. Alıntıyı görüntüle
İşlemi yaptım BIOS da gözüme bir şey takıldı onu sormak istiyorum Precision Boost OverDrive diye bir bölüm var Auto kapatmalı mıyım?Sistemi kapat hocam. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı kalmasın. Ondan sonra kasanın kapağını aç. Açtıktan sonra RAM'lerini çıkar. Çıkardıktan sonra CLR_CMOS yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'lerini geri takıp sistemi çalıştır.
BIOS'tan XMP'yi aktif etme şimdilik kapalı kalsın. Bu 3 gün sorun yaşayıp yaşamayacağını bir kontrol et. Eğer yaşarsan gene bilgilendir hocam. Alıntıyı görüntüle
Fotoğrafını atar mısın? PBO'dan bahsediyorsun sanırım. İşlemci frekansını otomatik ayarlıyor. Auto kalsın şimdilik.İşlemi yaptım BIOS da gözüme bir şey takıldı onu sormak istiyorum Precision Boost OverDrive diye bir bölüm var Auto kapatmalı mıyım?