Çözüldü✓ mavi ekran whea_uncorrectable_error

- Hocam disklerinden kaynaklı da bir sorun veriyor olabilir. Minidump ayrıntılarının bir tanesinde baya disk hatası gördüm. Depolama olarak ne kullanıyorsun?
- Easy Anti Cheat'i kaldır hocam.
- MSI Afterburner'ı kaldır hocam.
Bir bak bakalım gene verecek mi?

Fotoğrafını atar mısın? PBO'dan bahsediyorsun sanırım. İşlemci frekansını otomatik ayarlıyor. Auto kalsın şimdilik.

Ekler

• Screenshot_2023-03-14-22-55-01-280_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-03-14-22-55-01-280_com.miui.gallery.jpg
    621.5 KB · Hit: 21
Ona dokunma şimdilik hocam. Dediğim şekilde test et.

Son düzenleme:
Aynen. A2 slotuna tak ama.
Merhaba dün gece RAM'lerden biriyle dendim ve hatayı aldım bugün diğeriyle deniyecektim ama birisi bana Memtest'te RAM'larin birlikte soru çıkarmadan çalışabileceğini söyledi o yüzden tek tek mamtest yapcağım hata verenle başlatayarak ayrıca mavi ekran vermeden bilgisayarım kendini yenidende başlatıyor dün üçten fazla kez oldu tomplam yediden fazla olabilir son iki gündür olmasa da famalrımdan sanki bir şey sürtüyormuş gibi bir ses aldım kasyı açıp baktı fanlara sürten bir şey yoktu hafi yana eğince ses gidiyordu ekran kartıda değildi sonra PSU olabileceği geldi aklıma kapanmayla alakası var mı bilmiyorum ama işlemcimde stok soğutucu var MSI Afterburner'ı hata nedenini bulurum belki diye indirmiştim hatay aldığımda 81 derecedeydi.

Merhaba dün gece RAM'lerden biriyle dendim ve hatayı aldım bugün diğeriyle deniyecektim ama birisi bana Memtest'te RAM'larin birlikte soru çıkarmadan çalışabileceğini söyledi o yüzden tek tek mamtest yapcağım hata verenle başlatayarak ayrıca mavi ekran vermeden bilgisayarım kendini yenidende başlatıyor dün üçten fazla kez oldu tomplam yediden fazla olabilir son iki gündür olmasa da famalrımdan sanki bir şey sürtüyormuş gibi bir ses aldım kasyı açıp baktı fanlara sürten bir şey yoktu hafi yana eğince ses gidiyordu ekran kartıda değildi sonra PSU olabileceği geldi aklıma kapanmayla alakası var mı bilmiyorum ama işlemcimde stok soğutucu var MSI Afterburner'ı hata nedenini bulurum belki diye indirmiştim hatay aldığımda 81 derecedeydi.
Diğerini denedin mi hocam?

Diğerini denedin mi hocam?
Hocam bazen işlemcinin ön planda olduğu Online oyunlarda bilgisayar kendini yeniden başlatıyor ekran kartının daha ön planda olduğu oyunlarda ise bir hata almadım şu ana kadar olay işlemcimde olabilir mi bunu test etmemin bir yolu var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,351
Üyeler
190,736
Son üye
Bburakgrp
Geri