Geri kurtarmanın iş yapıp yapmayacağını bakalım.İçindeki dosyalar kurtarilamaz mi
Az önce bilgisayardan DIT DIT DIT DIT ses çıktı. Şimdi oturum açma ekranı geldi. Giriş yaptım açılmasını bekliyorum.Geri kurtarmanın iş yapıp yapmayacağını bakalım.
Minidumplarını paylaşır mısın?Az önce bilgisayardan DIT DIT DIT DIT ses çıktı. Şimdi oturum açma ekranı geldi. Giriş yaptım açılmasını bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Masaüstü geldi yüklenmesini bekliyorum. Su sınavlarım bitsin bilgisayarcı ya goturcem. Format atıp temizlesin daha böyle sorun yaşatmasın yeter içimden bişeyler koptu acilmayinca
Ekran yüklensin hemen paylaşacağımMinidumplarını paylaşır mısın?
Minidumplarını paylaşır mısın?
Windows Update Kısmından İsteğe Bağlı Driverları Kurdunmu ?Kontrol ettim günceller
tamam indir ve yükle de(uzun Sürebilir),Sadece bu var
Alıntıyı görüntüle
Tamamdır O zaman Günçelleştirmeleri yaptıktan sonra tahminimce sıkıntı çıkartmaz bakırköyde uzun zamandır çalıştığım bir notebook servisi var istersen orya bir götür baksınlar tespit ücretide almıyorlar
İstanbulda oturmuyorumTamamdır O zaman Günçelleştirmeleri yaptıktan sonra tahminimce sıkıntı çıkartmaz bakırköyde uzun zamandır çalıştığım bir notebook servisi var istersen orya bir götür baksınlar tespit ücretide almıyorlar