Yardım Mavi ekran yardım edin lütfen

Ekran yüklensin hemen paylaşacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emmree bilgisayara bir şeyler yükleyip silmiştim onları geri almış. Son kaydı yükledi galiba

@Emmree çözebildiniz mi
Kusura bakma işim vardı şimdi kontrol ettim ve dediğim gibi Kaspersky kaynaklı hocam. Onu silersen bir daha sorun olacağını zannetmiyorum.

Kusura bakma işim vardı şimdi kontrol ettim ve dediğim gibi Kaspersky kaynaklı hocam. Onu silersen bir daha sorun olacağını zannetmiyorum.
Hmm kasperskyı sil diyorsunuz. Peki, hangi antivirüs programını indirmeliyim sizce

Hmm kasperskyı sil diyorsunuz. Peki, hangi antivirüs programını indirmeliyim sizce
Bilinçli bir kullanıcıysan Windows Defender yeterli bence.
(23 Eylül 2022'de yediğin minidumpa da baktım. Onun sebebi ekran kartı sürücünün çökmesiymiş.)

(23 Eylül 2022'de yediğin minidumpa da baktım. Onun sebebi ekran kartı sürücünün çökmesiymiş.)
Hmm onun olduğu zaman galiba blockpost oyununu oynuyordum. Blockpost oyununda bir iki kere mavi ekran verdi

Ne gibi

Hmm onun olduğu zaman galiba blockpost oyununu oynuyordum. Blockpost oyununda bir iki kere mavi ekran verdi

Ne gibi
Virüslü programlar indirmiyorsan gerek yok. Ben sanırım 6 senedir Windows Defender dışında başka anti virüs programı kullanmadım.

Windows Defender Gayet Yeterli Bir Anti Virüs Programı Diğerleri Cihaza Ekstardan yük oluyor
Aynen bende öyle düşünüyorum.

Virüslü programlar indirmiyorsan gerek yok. Ben sanırım 6 senedir Windows Defender dışında başka anti virüs programı kullanmadım.

Aynen bende öyle düşünüyorum.
Bazı siteler zararlı şeyler yüklüyor ya onu engelliyordu ondan kullanıyordum. O zaman kaldırayım. Bir daha hata verdirmesin. Teşekkür ederim

kırmızı yardım yazısını nasıl ekliyorsunuz konuyu açtıktan sonra düzenleyebiliyor muyuz acaba bende açtığım konuya eklemek istiyorum da çünkü yardım eden insan yok

kırmızı yardım yazısını nasıl ekliyorsunuz konuyu açtıktan sonra düzenleyebiliyor muyuz acaba bende açtığım konuya eklemek istiyorum da çünkü yardım eden insan yok
Konuyu açarken başlığın yanında kutucuk çıkıyor ordan yapıyorsun. Eğer çıkmıyorsa yapılmıyordur. Sonradan düzenleme ile yardım yazısı ekleyemezsin malesef

konuyu açarken başlığın solunda kutucuktan seçebiliyorsun eğer konuyu açtıktan sonra eklemek istiyorsan konuyu açarken attın mesajın sağ üstünde 3 nokta var ona tıkla düzenle de yine o kutucuk bölümü var ordan seçersin öneri yardım vs

Geri