oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonuç nasıl hocam?Sonuçları bekleyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam HP laptop kullanıyorum Tencent Emulator benim bilgisayarımda yokki web camera kullanmıyorum laptopun kendi kamerası bios bu laptop için varmı bilmiyorum msi ne alaka anlamadım hocam.
- Tencent Emulator kaldırın. Diğer ismiyle Gaming Buddy.
- Logitech Web Camera kullanıyorsunuz onun sürücüsü hata vermiş ya sürücüsünü kendi sitesinden güncelleyin ya da aygıtı komple çıkarın sistemden.
- USB kök USB mouse ve klavye sürücüsüde arıza çıkarmış. Bunları alttaki linke göz atarak indirin USB sürücülerinizi işletim sisteminizi seçerek.
B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global
Best AMD AM4 B450 Micro-ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 1, MSI PROwww.msi.com
- BİOS güncel tutmanızda fayda var. Ayrıca tavsiyem bulunduğunuz bölgede elektrik kesintisi gibi benzeri olaylar çok yaşanıyor ise yapmayın sistemi tehlikeye atarsınız.
B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global
Best AMD AM4 B450 Micro-ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 1, MSI PROwww.msi.comRehber - BIOS sürümü nasıl güncellenir?
Öncelikle herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere BIOS sürümü nasıl güncellenir onu anlatacağım. Umarım açıklayıcı bir şekilde anlatırım ve bilmeyen arkadaşlar bu rehberimden faydalanabilir. 1. BIOS sürümü ve anakart markası modeli nasıl öğrenilir? Bu işlem bizim yanlış BIOS sürümü...donanimarsivi.com