Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
zip içine at.Zaten öyle yapıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam admin hesabı açtım yine olmuyor ne yapcam
zip içine at.Zaten öyle yapıyorum.
Kopyalayamıyormusun masaüstüneZaten öyle yapıyorum.
Dosya bu değil bu linkten bakıp paylaşın. 700 mb minidump dosyası deyince arkadaş şaşırdım.
Olmuyorzip içine at.
Ctrl+C ile dosyayı seçip kopyala masaüstüne bir kere tıklayıp Ctrl+V ile yapıştır. Ardından herhangi bir bulut servisi yardımı ile bizlerle paylaş. Bulut sistemine ekleme yaparken masaüstüne kopyaladığın .dmp dosyasını paylaş.Zaten öyle yapıyorum.
Masaüstüne kopyalaniyoe ama internette mediafire Google drive gibi yerlere yüklenmiyor zip ede atilmiyoKopyalayamıyormusun masaüstüne
Olsa keşkeCtrl+C ile dosyayı seçip kopyala masaüstüne bir kere tıklayıp Ctrl+V ile yapıştır. Ardından herhangi bir bulut servisi yardımı ile bizlerle paylaş. Bulut sistemine ekleme yaparken masaüstüne kopyaladığın .dmp dosyasını paylaş.
Hocam bende anlatmaya çalışıyorum ki masaüstüne kopyaladiktan sonra zip veya rar dosyasına koymaya çalışınca erişim engellendi hatası veriyor direk klasör halinde atınca %0 da kalıyor yüklemiyor sadece dmp dosyasini atmaya çalışınca bu sefer hata veriyor.Bak .dmp uzantılı dosyayı kopyala yapıştır yöntemi ile bir masaüstüne atın sonra sağ tıklayın orda arşive ekle ibareli yazı var. Rar zip farketmez yeterki paylaşın dosy inceleyip çözümü sunalım size.
Sonuç nedir paylaştığım rehberi denediniz mi?Hocam bende anlatmaya çalışıyorum ki masaüstüne kopyaladiktan sonra zip veya rar dosyasına koymaya çalışınca erişim engellendi hatası veriyor direk klasör halinde atınca %0 da kalıyor yüklemiyor sadece dmp dosyasini atmaya çalışınca bu sefer hata veriyor.
Deniyorum.Bu yöntemi deneyin.
Çözüm: Bu dosyayı açma izniniz yok. İzin almak için dosyanın sahibine veya yöneticiye başvurun.
Alınan hata: Açmaya çalıştığınız dosyaya sağ tık > Özellikler > Güvenlik > Gelişmiş: Devam: Kullanıcı hesabınızı seçin ve devralmayı etkinleştirin: Uygula ve Tamam. Artık gerekli izinlere sahipsiniz.www.technopat.netMesaj otomatik birleştirildi:
Sonuç nedir paylaştığım rehberi denediniz mi?