Neler Yeni

Yardım Mavi ekran yedim ve minidump dosyası

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Dosya bu değil :D bu linkten bakıp paylaşın. 700 mb minidump dosyası deyince arkadaş şaşırdım.

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Zaten öyle yapıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam admin hesabı açtım yine olmuyor ne yapcam
Ctrl+C ile dosyayı seçip kopyala masaüstüne bir kere tıklayıp Ctrl+V ile yapıştır. Ardından herhangi bir bulut servisi yardımı ile bizlerle paylaş. Bulut sistemine ekleme yaparken masaüstüne kopyaladığın .dmp dosyasını paylaş.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Kopyalayamıyormusun masaüstüne
Masaüstüne kopyalaniyoe ama internette mediafire Google drive gibi yerlere yüklenmiyor zip ede atilmiyo

Ctrl+C ile dosyayı seçip kopyala masaüstüne bir kere tıklayıp Ctrl+V ile yapıştır. Ardından herhangi bir bulut servisi yardımı ile bizlerle paylaş. Bulut sistemine ekleme yaparken masaüstüne kopyaladığın .dmp dosyasını paylaş.
Olsa keşke

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Bak .dmp uzantılı dosyayı kopyala yapıştır yöntemi ile bir masaüstüne atın sonra sağ tıklayın orda arşive ekle ibareli yazı var. Rar zip farketmez yeterki paylaşın dosy inceleyip çözümü sunalım size.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Bak .dmp uzantılı dosyayı kopyala yapıştır yöntemi ile bir masaüstüne atın sonra sağ tıklayın orda arşive ekle ibareli yazı var. Rar zip farketmez yeterki paylaşın dosy inceleyip çözümü sunalım size.
Hocam bende anlatmaya çalışıyorum ki masaüstüne kopyaladiktan sonra zip veya rar dosyasına koymaya çalışınca erişim engellendi hatası veriyor direk klasör halinde atınca %0 da kalıyor yüklemiyor sadece dmp dosyasini atmaya çalışınca bu sefer hata veriyor.

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Bu yöntemi deneyin.

Hocam bende anlatmaya çalışıyorum ki masaüstüne kopyaladiktan sonra zip veya rar dosyasına koymaya çalışınca erişim engellendi hatası veriyor direk klasör halinde atınca %0 da kalıyor yüklemiyor sadece dmp dosyasini atmaya çalışınca bu sefer hata veriyor.
Sonuç nedir paylaştığım rehberi denediniz mi?

Son düzenleme:

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Bu yöntemi deneyin.

Sonuç nedir paylaştığım rehberi denediniz mi?
Deniyorum.

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Sonuçları bekleyeceğim.

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
  • Tencent Emulator kaldırın. Diğer ismiyle Gaming Buddy.
  • Logitech Web Camera kullanıyorsunuz onun sürücüsü hata vermiş ya sürücüsünü kendi sitesinden güncelleyin ya da aygıtı komple çıkarın sistemden.
  • USB kök USB mouse ve klavye sürücüsüde arıza çıkarmış. Bunları alttaki linke göz atarak indirin USB sürücülerinizi işletim sisteminizi seçerek.

• BİOS güncel tutmanızda fayda var. Ayrıca tavsiyem bulunduğunuz bölgede elektrik kesintisi gibi benzeri olaylar çok yaşanıyor ise yapmayın sistemi tehlikeye atarsınız.

Top Bottom