oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Chrome geçmişiniz çıkıyormuşBenim PC dekini denicem
Hocam Chrome geçmişiniz çıkıyormuşBenim PC dekini denicem
RAM testi 2 saat sürüyor bildiğim kadarıyla.HP Pavilion G6
Hocam birde aygıt yöneticisini açamıyorum Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi diyor ramleri kaç saat teste sokucağım ?
SFC /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Windows 10 64 bit kullanıyorum yapmasam sıkıntı çıkarmı ?RAM testi 2 saat sürüyor bildiğim kadarıyla.
O erişim engellendi hatasını çözmek için bunları yapın.
CMD yönetici olarak çalıştırın bu kodları birer birer sırayla girin.
Kod:SFC /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Bu arada Card Reader sürücüsü Windows 8 64 bit ve Windows 7 64bit destekliyor.
Windows 8 64 bit için.
Windows 7 64bit için.
Önermiyorum uyumluluk sorunundan tekrar mavi ekran yersin sistem açıldıktan sonra bu rehbere bakarak donanım kimliğini alıp arat kart okuyucusunun öyle arayıp bulursun güncel sürücüleri diğerlerini dene kart okuyucunun sürücüsünü kaldır sonra donanım kimliğinden indiririz onu.Windows 10 64 bit kullanıyorum yapmasam sıkıntı çıkarmı ?
Anlamadım ama windows 10 uyumlu bulunurmu demek istediniz.Önermiyorum uyumluluk sorunundan tekrar mavi ekran yersin sistem açıldıktan sonra bu rehbere bakarak donanım kimliğini alıp arat kart okuyucusunun öyle arayıp bulursun güncel sürücüleri diğerlerini dene kart okuyucunun sürücüsünü kaldır sonra donanım kimliğinden indiririz onu.
Rehber - Bilinmeyen aygıt sürücüleri nasıl güncellenir?
Herkese merhabalar. Bu rehberimde sizlere bilinmeyen sürücülerimizi nasıl güncellememiz gerektiğini anlatacağım. Umarım açıklayıcı bir şekilde anlatmış olurum ve siz arkadaşlarımın da sorunları çözülür. İlk olarak tavsiyem USB kök sürücüsü ya da benzeri çipset sürücüleri arıyor iseniz...donanimarsivi.com
Aynen kralsın burdan indirirsin sürücüyü.
Şimdi verdiğim üstteki yöntemleri uygula cmd falan hepsini sonra arkadaşın verdiği linkten indirirsin sürücüyü. İlk olarak Komutları hallet sonra sürücüyü sonrada ram testi yap sonuçları paylaş.Anlamadım ama windows 10 uyumlu bulunurmu demek istediniz.
İkinizde kral adamsınız dediğiniz herşeyi yapıp dönücem Allah razı olsun karşılık beklemeden yardım ediyorsunuz.Aynen kralsın burdan indirirsin sürücüyü.
Şimdi verdiğim üstteki yöntemleri uygula cmd falan hepsini sonra arkadaşın verdiği linkten indirirsin sürücüyü. İlk olarak Komutları hallet sonra sürücüyü sonrada ram testi yap sonuçları paylaş.
Fakat o siteden hangisini indricem anlamadımAynen kralsın burdan indirirsin sürücüyü.
Şimdi verdiğim üstteki yöntemleri uygula cmd falan hepsini sonra arkadaşın verdiği linkten indirirsin sürücüyü. İlk olarak Komutları hallet sonra sürücüyü sonrada ram testi yap sonuçları paylaş.
İşaretledim bunu sürücüyü kaldırdıktan sonra tabii ki yapman gerek. Bu arada iylik karşılıklı olunca adı iylik olmuyor menfaat oluyor. Dediklerimi uygula ardından sonuçları paylaş kral bekleyeceğim.İkinizde kral adamsınız dediğiniz herşeyi yapıp dönücem Allah razı olsun karşılık beklemeden yardım ediyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fakat o siteden hangisini indricem anlamadım
Memtest uzun sürdüğünden ötürü yarına kalabilir ama driveri yükliyeceğim teşekkürler.İşaretledim bunu sürücüyü kaldırdıktan sonra tabii ki yapman gerek. Bu arada iylik karşılıklı olunca adı iylik olmuyor menfaat oluyor. Dediklerimi uygula ardından sonuçları paylaş kral bekleyeceğim.
Alıntıyı görüntüle
Yarın girerim ben merak etme kral iyi günler bol şans dilerim yaptıktan sonra sonuçlarıı atarsın.Memtest uzun sürdüğünden ötürü yarına kalabilir ama driveri yükliyeceğim teşekkürler.
İyi akşamlar dilerim teşekkür ederim ilgilendiğiniz için yarın yeni konu açarım sizide etiketlerim.Yarın girerim ben merak etme kral iyi günler bol şans dilerim yaptıktan sonra sonuçlarıı atarsın.