Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,511
O dediğiniz sorunlar çözüldü fakat windows ile alakalı olmadığı anlamına çıkarmıyorZaten formatla yükleyince değil güncelleme yapınca sorun çıkıyormuş.
O dediğiniz sorunlar çözüldü fakat windows ile alakalı olmadığı anlamına çıkarmıyorZaten formatla yükleyince değil güncelleme yapınca sorun çıkıyormuş.
ssd almıştın hddleri formatladın mı?Az önce video izliyodum birden video vrrr oldu mavi ekran yedim işte bieşyler yazdı %100 geldi tekrar başlattı bilgisayarı bu bu aralar 3. oluşu neden oluyor SSD samsung 860 evo
windows 10 2004
hayır tabii ki aslaSSD almıştın hddleri formatladın mı?
Az önce video izliyodum birden video vrrr oldu mavi ekran yedim işte bieşyler yazdı %100 geldi tekrar başlattı bilgisayarı bu bu aralar 3. oluşu neden oluyor SSD samsung 860 evo
windows 10 2004
RAM lere Memtest86 yaparmısın.
yaptım knk sorun çıkmadıRAM lere Memtest86 yaparmısın.
bu şekilde yapmıştım sorun çıkmamıştı ama bidaha yapıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaptım knk sorun çıkmadı
sonuçta beta aşamasında değil tam oturmuş bi sitem neyse inş bidaha yemem2004 sürümünden olabilir belki, daha tam stabilitesi yok.
Minidump dosyaları atar mısın.Az önce video izliyodum birden video vrrr oldu mavi ekran yedim işte bieşyler yazdı %100 geldi tekrar başlattı bilgisayarı bu bu aralar 3. oluşu neden oluyor SSD samsung 860 evo
windows 10 2004