Çözüldü✓ Mavi ekrandan sonra disk onarımda takılı kaldı

_Starixx

80+
Reaksiyon skoru
118
Dün gece 23:20 civarlarında mavi ekran verdi sonra otomatik yeniden başladı siyah ekranda takılı kaldı ve bende kapatıp yeniden açtım. Şu anda 10 saattir disk onarım kısmında kaldı format atmak istemiyorum çözümü var mı? Hatırladığım kadarıyla mavi ekrandaki hata "system thread exception not handled"

Sanırım sorun bundan kaynaklanıyor
Link

Son düzenleme:
Valla bizim arkadaş geçen aynısını bana söyledi. Diskin içeriğine baktıklarında ne windows ne dosyalar vardı. gitti format attı. Durduk yere mavi ekran verdi dedi. Büyük ihtimal makine güncelleme çekti ondan sonra oldu.

Valla bizim arkadaş geçen aynısını bana söyledi. Diskin içeriğine baktıklarında ne windows ne dosyalar vardı. gitti format attı. Durduk yere mavi ekran verdi dedi. Büyük ihtimal makine güncelleme çekti ondan sonra oldu.
Başka bilgisayarda yok ki nasıl format atayım

Dün gece 23:20 civarlarında mavi ekran verdi sonra otomatik yeniden başladı siyah ekranda takılı kaldı ve bende kapatıp yeniden açtım. Şu anda 10 saattir disk onarım kısmında kaldı format atmak istemiyorum çözümü var mı? Hatırladığım kadarıyla mavi ekrandaki hata "system thread exception not handled"

İşletim sistemim : Windows 11
Hangi programlar yüklü bilgisayarda?
Güvenli modda açmayı deneyin.

1tb civarında oyun var, uygulamaları hatırlamıyorum ama fotoğraflarım da vardı bir sürü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG-20220325-WA0000.jpeg

Dün geceden beri böyle kapatsam sıkıntı olur mu

hocam otg niz varsa telefondan bile yapılıyor artık
Onun için root gerekiyor.
Onu yapacağına kadar, daha çok işler var.

1tb civarında oyun var, uygulamaları hatırlamıyorum ama fotoğraflarım da vardı bir sürü

Alıntıyı görüntüle
Dün geceden beri böyle kapatsam sıkıntı olur mu
Kapatın ve güvenli modda açmayı deneyin

Son düzenleme:
Aynı olayı yaşadım ama formatta atamıyorum ssd kronik sıkıntılıydı adata su630

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,152
Üyeler
184,398
Son üye
2celf
Geri