abartılıyor diye düşünüyorum.arkadaşlar mavi switch için komşu düşmanı , gece evinize komşu gelir vb tabirler kullanılıyor abartı diye düşünüyorum cidden mavi switchler bu kadar gür sesli mi ?
Ben denediğimde o kadar sesli değildi. Fakat gece aileniz uyurken oynanması pek uygun olmayabilir.arkadaşlar mavi switch için komşu düşmanı , gece evinize komşu gelir vb tabirler kullanılıyor abartı diye düşünüyorum cidden mavi switchler bu kadar gür sesli mi ?
ne rahatsızlığını gördün knk ?kırmızı al bence
mavi aldığıma pişmanım
reis benim kendi odamla ailemligin odasında biraz fark var yani sıkıntı olur mu ?Ben denediğimde o kadar sesli değildi. Fakat gece aileniz uyurken oynanması pek uygun olmayabilir.
red güzel ama hissi olmadığı için membran hissinden farkı olmadığını düşünüyorum.Blue aldigima pişmanim red al derim
klavyeden klavyeye değişir ama senin istek seviyenede bağlı ben çok aşırı abartıldığını düşünüyorum eğer yakınında vatan bilgisayar falan varsa orada teşhir ürünü klavyeler var onlardan bakabilirsinarkadaşlar mavi switch için komşu düşmanı , gece evinize komşu gelir vb tabirler kullanılıyor abartı diye düşünüyorum cidden mavi switchler bu kadar gür sesli mi ?
sesi çok fazlan
ne rahatsızlığını gördün knk ?
redin hissyatı var ama blue kadaar değilreis benim kendi odamla ailemligin odasında biraz fark var yani sıkıntı olur mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
red güzel ama hissi olmadığı için membran hissinden farkı olmadığını düşünüyorum.
yok knk sıkmaz eğer seviyorsan o sesi sıkmazsesi çok fazla
bi zaman sonra sıkıo