The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
abartılıyor
kulaklık takılı olduğu için bana sorun olmaz klavyeden gelen o ses tüm evi rahatsız edicek kadar yayılmıyorsa alıcam blue switch.bu süre sonra alışılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kulaklık takılı olunca sorun olmuyor ama kulaklıksız dediğiniz gibi
hocam klavye bu tuşa basınca top atmıyor merak etmeyin evi rahatsız etmezkulaklık takılı olduğu için bana sorun olmaz klavyeden gelen o ses tüm evi rahatsız edicek kadar yayılmıyorsa alıcam blue switch.
biliyomda knk işde bazı kullanıcılar abartarak laf söylediği için ister istemez insan kuşkulanıyorhocam klavye bu tuşa basınca top atmıyor merak etmeyin evi rahatsız etmez
yok hocam onlar membranla karşılaştırıp sesli diyorlarbiliyomda knk işde bazı kullanıcılar abartarak laf söylediği için ister istemez insan kuşkulanıyor
Baya sesliarkadaşlar mavi switch için komşu düşmanı , gece evinize komşu gelir vb tabirler kullanılıyor abartı diye düşünüyorum cidden mavi switchler bu kadar gür sesli mi ?
hocam biraz abartıyorlar sesini bende kullanıyorum ama çok abartılacak sesi yorBaya sesli
Usta hikayeli oyunlar da biraz sıkıntılı olabilir bencehocam biraz abartıyorlar sesini bende kullanıyorum ama çok abartılacak sesi yor
niye hikayeli oyunda sıkıntı hocamUsta hikayeli oyunlar da biraz sıkıntılı olabilir bence
Hocam cok sesi varya sıkıntı cıkarabilir diye dedimniye hikayeli oyunda sıkıntı hocam
o kadar yok hocamHocam cok sesi varya sıkıntı cıkarabilir diye dedim