Neler Yeni

Mavi Switch Klavyeler Ne Kadar Sesli ?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar çok sıkıntılı bir durumdayım gamepower optik mekanik blue switch rgb klavyesini almak istiyorum hem optik hem rgb hem mekanik ama mavi switch şimdi benim kendi odam var ama bilgisayarım direk duvara dayalı ve babamda duvarın direk arkasındaki odada uyuyor ben kapıyı vs kapatırsam mavi switch öteki odayı rahatsız edicek kadar ses çıkartırmı ? kırmızı switch almak istiyorum ama hissiyatı yok brown switch istiyorum ama çok pahlı kırmızı switch alıcak olsam bile aynı klavyenin rgb olan modeli yok yorumlarını bekliyorum
Çıkartır hocam tavsiyem biriktirip sessiz bir switch almanız şu modele de bakabilirsiniz.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Adem.y58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Adem Yılmaz
Evde cherry brown kullanıyorum. Tuşlara insan gibi basınca gece sorun çıkmıyor açıkçası. İyi ki brown almışım diyorum.
ya zaten brown bildiğim kadarıyla mavinin sessiz hali gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar peki önerdiğiniz uygun fiyatlı brown veya red switch klavyeler varmı

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
kanka bütçem max 400 TL
Kaliteli bir brown bulmak imkansıza yakın. Sana en uygun cherry mxli brownu önerdim.
400 tl bütçede fena olmayan outemu red klavyeler var . Arkadaşlar yardımcı olacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Apex 5 Blue Switch'im var ve alırken herhalde mavi switch iyidir diye aldım da kafa yoruyor. Bazen çok hoşuna gidiyor bilmiyorum çok karışık bir şey ama farkında olsaydım biraz daha sessiz model alırdım.
apex 5 hibrit blue switch diye geçiyor tam mekanik değil ama mekanik gibi bir şey o yüzden öyle

Top Bottom