portakallıördek
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Fps oyunları oynamak için mekanik,en fazla 1000 tl bir klavye arıyorum.Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
steelseries apex 3 mü daha iyi yoksa bumu?Bunu önerebilirim. Ben bunu alacaktım acil bir durum oldu alamadım.
![]()
BlitzWolf® BW-KB2 Mekanik Klavye 87 Tuşlar Kablolu Klavye Gateron Optik Anahtar Çalışırken Değiştirilebilir RGB NKRO Type-C Oyun Klavye
Yalnızca US$85.99, en iyi BlitzWolf BW-KB2 Mekanik Klavye, hem oyuncular hem de daktilocular için mükemmel bir seçimdir. 87 tuş, Gateron Optik Anahtarlar, Çalışırken Değiştirilebilir RGB aydınlatma, NKRO Type-C bağlantı ve şık bir tasarıma sahip olan bu klavye, oyun ve yazma deneyiminizi...tr.banggood.com
Apex 3 membrane bu ise mekanik. Mekanik olanı tercih ederim ben.steelseries apex 3 mü daha iyi yoksa bumu?
Hocam markayı yeni duydum da fena gelmedi gözüme, bi türkçe incelemesi falan var mıdır? Veya rehberApex 3 membrane bu ise mekanik. Mekanik olanı tercih ederim ben.
Blitzwolf kaliteli bir marka hocam. Türkçe incelemesini bulamadım ama yabancılara bakarsanız zaten genel olarak basic ingilizce ile anlatıyorlar. Model hakkında tam eksi sesinin biraz garip olması (garip dediğim red switche göre biraz tiz) ama lubrication ile sesi çok daha güzel hale geliyor.Hocam markayı yeni duydum da fena gelmedi gözüme, bi türkçe incelemesi falan var mıdır? Veya rehber
Youtube videolarında bakıyorum n m tuşlarında sorun var bende klavye arıyordum fakat sorunlu galibaBunu önerebilirim. Ben bunu alacaktım acil bir durum oldu alamadım.
![]()
BlitzWolf® BW-KB2 Mekanik Klavye 87 Tuşlar Kablolu Klavye Gateron Optik Anahtar Çalışırken Değiştirilebilir RGB NKRO Type-C Oyun Klavye
Yalnızca US$85.99, en iyi BlitzWolf BW-KB2 Mekanik Klavye, hem oyuncular hem de daktilocular için mükemmel bir seçimdir. 87 tuş, Gateron Optik Anahtarlar, Çalışırken Değiştirilebilir RGB aydınlatma, NKRO Type-C bağlantı ve şık bir tasarıma sahip olan bu klavye, oyun ve yazma deneyiminizi...tr.banggood.com