Öneri Max 1000TL 2. El laptop önerisi.

Zepett8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
569
Bütçe
1000
Maximum 1000TL olan 2. el laptop arıyorum.

buyuk lazimsa attiginizda alinir ama i5 olanla 4 gb ram daha takip saglamda sogutma yaparsaniz minecraft vb oyunlarida acabilir ama size kalmiş

buyuk lazimsa attiginizda alinir ama i5 olanla 4 gb ram daha takip saglamda sogutma yaparsaniz minecraft vb oyunlarida acabilir ama size kalmiş
Attığım alınır mı sizce. Oyun oynamak için alacağım.

hocam 1000tl ye 2. el değil 3. el bile oyun (Minecraft vb.) için laptop bulunmaz basit oyunlar oynayacağım diyorsan belki
Post automatically merged:

hocam adam ekran kartına 8gb yazmış ekran 17 inç diyor:kekw: pek güvenemedim sanki yazan bilgilerin doğru olduğuna

Son düzenleme:
i3 de hd 2000 var i5 de hd 3000 valo gta vb içinse hiç girişmeyin ama alacaksaniz saglam bi termal sogutma yapip i5 i alin
Bu nasıl hocam :D

hocam 1000tl ye 2. el değil 3. el bile oyun (Minecraft vb.) için laptop bulunmaz basit oyunlar oynayacağım diyorsan belki

hocam adam ekran kartına 8gb yazmış ekran 17 inç diyor:kekw: pek güvenemedim sanki yazan bilgilerin doğru olduğuna

Ekran Alıntısı.PNG

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

bilgisayarın özellikleri belli değil her an bir rtx 4090 çıkabilir:kekw:

O değilde harbiden son attığım alınır mı hocam. İntel HD 4600 ekran kartı var. Mc cs valo oynarım zaten sadece.
Şuan bu laptopla cs oynayamazsın çünkü cs2 çıktı valorant eh oynatır gibi MC oynatır

ama biraz daha araştır sonra al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,563
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri