Neler Yeni

Max 10k bütçede koltuk ve gamepad önerisi

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Suleyman
hem koltuk hem gamepad almak istiyorum aklımda geçenlerde düşen razer wolverine v2 pro siyahı 3.5k ya yine düşerse almaktı koltuğa yaklaşık 6k kalıyordu ama 2 ay önce baktığım koltuklar 6k dan 8k civarına fırlamış

https://www.idefix.com/zio-venom-xl...mas-visco-oturak-4d-kol-ayak-uzatma-p-3981817 sadece koltuk için açtığım önceki konumda bu önerildi ama koltuğa bu kadar vermek mantıklımı ayrıca bunu alırsam gamepad alamıyorum bütçem el vermiyor

10k ya güzel bir koltuk ve gamepad önerirseniz güzel olur veya 6k civarına koltuk önerin ben söylediğim kolu alayım şimdiden teşekkürler

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
950
İsim
Enes
hem koltuk hem gamepad almak istiyorum aklımda geçenlerde düşen razer wolverine v2 pro siyahı 3.5k ya yine düşerse almaktı koltuğa yaklaşık 6k kalıyordu ama 2 ay önce baktığım koltuklar 6k dan 8k civarına fırlamış

https://www.idefix.com/zio-venom-xl...mas-visco-oturak-4d-kol-ayak-uzatma-p-3981817 sadece koltuk için açtığım önceki konumda bu önerildi ama koltuğa bu kadar vermek mantıklımı ayrıca bunu alırsam gamepad alamıyorum bütçem el vermiyor

10k ya güzel bir koltuk ve gamepad önerirseniz güzel olur veya 6k civarına koltuk önerin ben söylediğim kolu alayım şimdiden teşekkürler
Xmax marka koltuklara bakabilirsin 2020de kendime aldığım koltuğu forumda konu açıp incelemiştim ve yenilemeyi düşünüyorum yine oradan alacağım. Bir göz at derim.

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Şahin

Kardeşim O Ne Ya Zengin Gibi Bir Gamepade 5 Bin Tl Vermek Al Şunu Kaybol

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Suleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3.5K ya kadar düşüyor sağlam bir şey olsun istiyorum o yüzden en mantıklısı o geliyor 6-7k ya da güzel bir koltuk bulurum diye düşünüyordum ama şuan çoğu koltuk zamlanmış gibi baya o yüzden indirim bekleyeceğim galiba

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Şahin
3.5K ya kadar düşüyor sağlam bir şey olsun istiyorum o yüzden en mantıklısı o geliyor 6-7k ya da güzel bir koltuk bulurum diye düşünüyordum ama şuan çoğu koltuk zamlanmış gibi baya o yüzden indirim bekleyeceğim galiba
Logitech F710 5 Kere 70 Cm Yükseklikten Düştü Bir Şey Olmadı 4 Ayda Bir Pil Değiştiriyorum 2 Senedir Kullanıyorum Halla Satan Bir Model Satmaza 10 Senedir Üretmezlerdi Xbox Veya Senin Dediğin Kollu Kullanmadım Hiç Daha İyileri Vardır Elbet Bütçen Biraz Kısıtlı Birtane Koltuk 10 K Ztn En İyisi 1300 Tl Ye Logitech F710 Al

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Suleyman
benim koyduğum linktekine göre hangi koltuk iyidir farkları neler?

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Şahin
benim koyduğum linktekine göre hangi koltuk iyidir farkları neler?
Farkını Bilmiyorum Bende Babamın Verdiği Ofis Koltuğunda Oturuyorum Bütçeni Aşmasın Diye O Oyuncu Koltuğunu Seçtim Ama Gamepad Hakkında Sorun Varsa Cevap Verebilirim

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Suleyman
Farkını Bilmiyorum Bende Babamın Verdiği Ofis Koltuğunda Oturuyorum Bütçeni Aşmasın Diye O Oyuncu Koltuğunu Seçtim Ama Gamepad Hakkında Sorun Varsa Cevap Verebilirim
şuanlık yok hocam biraz koltuklara bakıp araştıracak kolada aynı şekilde aklıma gelirse sorarım

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Şahin
şuanlık yok hocam biraz koltuklara bakıp araştıracak kolada aynı şekilde aklıma gelirse sorarım
Hawk Modellerinede Bak İstanbuldaysan Zamanın Varsa Gidip Otur Koltuklara Öyle Al Sonuçta 4 5 Sene Kullanacaksın

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Suleyman
Hawk Modellerinede Bak İstanbuldaysan Zamanın Varsa Gidip Otur Koltuklara Öyle Al Sonuçta 4 5 Sene Kullanacaksın
valla konuda bahsettiğim 6k dan 8k ya kadar çıkan koltuklar hawkınd zaten hocam o yüzden biraz uzağım şuan onun yerine zio almak daha mantıklı yani 5-6k olsa alınır ama

Top Bottom