Neler Yeni

Max 10k laptop önerisi gaming

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Abartmasaydın 12k ya rtx3060ti li canavar biliyorum monitör dahil
Dostum malzeme kalitesinin iyi olması lazım, uzun süreli kullanmak istiyorsan. Haaa bu benim umrumda olmaz diyorsan gTA CaNAvaRı 12k rtX3060tİ a monitor dahil 12 kya al 🙏 şimdiden hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Bozkuş
Kardeşim madem çok biliyorsun bize niye soruyorsun? Al topla kendin. Allah Allah ya
Ben bu konuyu laptop olarak açtım laptopta çok bir bilgi sahibi değilim o yüzden bu konuyu açtım lütfen agresif bir dil kulanmayın

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M

Techno08

80+ Gold
@Techno08
Bütçeyi zorlayıp msi Alpha bakın. Olmazsa hp omen tavsiye ederim.

Bravo Daha mantıklı aslında.

https://www.hepsiburada.com/msi-bra...sayar-p-HBV00000ZK55N?magaza=ZORSAM+E-Ticaret

Alpha 15 aldığım zaman bu laptop olsaydı Bravo alırdım. İşlemcisi daha güçlü ryzen 7 3750h'dan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen almışkın Ken uzun ömürlülük amaçlı rtx 2060 düşünüyorum zaten

Uzun ömürlülük istiyorsanız uzak durmanız gereken iki marka var; casper ve monster. Rtx için biraz daha bütçe arttırmanızı öneririm. Bu bütçeye alacağınız rtx 2060 monster sizi uzun süre götürmez. Ucuz etin yahnisi yenmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Bozkuş

https://www.hepsiburada.com/msi-bra...sayar-p-HBV00000ZK55N?magaza=ZORSAM+E-Ticaret

Alpha 15 aldığım zaman bu laptop olsaydı Bravo alırdım. İşlemcisi daha güçlü ryzen 7 3750h'dan.

Uzun ömürlülük istiyorsanız uzak durmanız gereken iki marka var; casper ve monster. Rtx için biraz daha bütçe arttırmanızı öneririm. Bu bütçeye alacağınız rtx 2060 monster sizi uzun süre götürmez. Ucuz etin yahnisi yenmez.

Bütçem az değildi o yüzden ucuz etin yağnisi asla Casper almamda monsterıda sizden duyuyorum

Bu arada okudum bütçem düşük olmadığı için monsterıda uzak durmaya karar verdim

Excaliburda Casperın ama işlemcisi ve ekran kartı iyi ne dersiniz buna

Son düzenleme:

Techno08

80+ Gold

Bütçem az değildi o yüzden ucuz etin yağnisi asla Casper almamda monsterıda sizden duyuyorum

Bu arada okudum bütçem düşük olmadığı için monsterıda uzak durmaya karar verdim

Normalde teknoloji şans işidir. Asus rog alıp anakartı yanan da gördüm ben. Ama bu oran yüzde kaçtır sence? Ama monsterin şikayet var sitesine bakarsan, özellikle ölü piksel ve anakart problemi yaşayan çok görürsün. Ha bu sorunların hiçbiri de olmayabilir ama dediğim gibi, bu riske girilmez. Bütçesi 6500 lira olanlara falan öneriyorum ama onun harici Yüksek bütçeye tavsiye etmem ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Bozkuş
Normalde teknoloji şans işidir. Asus rog alıp anakartı yanan da gördüm ben. Ama bu oran yüzde kaçtır sence? Ama monsterin şikayet var sitesine bakarsan, özellikle ölü piksel ve anakart problemi yaşayan çok görürsün. Ha bu sorunların hiçbiri de olmayabilir ama dediğim gibi, bu riske girilmez. Bütçesi 6500 lira olanlara falan öneriyorum ama onun harici Yüksek bütçeye tavsiye etmem ben.
Kesinlikle katılıyorum Casper ve excalibur almayı kafamdan çıkartım 10 FPS az alırım ama sağlam ve kaliteli bir şey alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,488
Üyeler
168,639
Son üye
Sin2Z
Top Bottom