Neler Yeni

Max 10k laptop önerisi gaming

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-

Techno08

80+ Gold
Kesinlikle katılıyorum Casper ve excalibur almayı kafamdan çıkartım 10 FPS az alırım ama sağlam ve kaliteli bir şey alırım

Ben zamanında hem Casper hem monster kullandım. Monsteri 2 yıl önce almıştım ve kısa sürede pert oldu . Bu sene içerisinde de excalibur almıştım ve 3 gün sonra panel arızası verdi. Şu anda msi alpha 15 kullanıyorum 4 aydır ve çok şükür şimdilik bir problem yaşamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
10kk laptop önerisi evde oyun oynamak için
Donanım arşivi nin gecen haftalarda inceledigi Acer Nitro 5 AN515 laptop u alabilirsin fiyatına göre en iyi soğutma onda fiyatına göre ekran dışında en iyi özellikler gene onda maalesef ekrani 60hz ama diğer özellikleri efso ben olsam çok takılmam 60hz e

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Bozkuş
Donanım arşivi nin gecen haftalarda inceledigi Acer Nitro 5 AN515 laptop u alabilirsin fiyatına göre en iyi soğutma onda fiyatına göre ekran dışında en iyi özellikler gene onda maalesef ekrani 60hz ama diğer özellikleri efso ben olsam çok takılmam 60hz e
Kusruma bakmasanız içinde rtx 2080 bile olsa görebileceğim FPS 60 olunca işe yaramıyor ama yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus olarak önerebilcegeğini varmı asusun soğutması iyi diye biliyorum çünkü

Top Bottom