Max 10K Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
15
Bu bilgisayarlar arasında kaldım ve fiyat performans olarak beni en uzun şekilde sorunsuz götürecek bilgisayar hangisi sizlere danışmak istedim.
Aklıma en çok soru işareti olan konu, ekran olarak 17.3 ve 144hz olarak monster göze çok daha büyük,rahat gelse cezbetse de, kasa kalitesi uzun ömürlülük konusunda asus(144hz) acer (144hz) ve lenovo(120hz) arasında da çok kaldım. Dediğim gibi benim için önemli olan uzun ömürlülük ve kalite.Ve tabii ki oyun için de kullanacağım. Hikaye veya online tarzı fark etmeksizin oyun oynamayı da seven biriyim.

-Lenovo İdeapad Gaming 3

-Acer Nitro 5 ( i5 işlemci )

-Acer Nitro 5 ( i7 işlemci )

-Abra A7 V12.4.1 17,3"

-Asus Rog Strix G513IH ( kamerası olmadığı için benim için sıkıntılı bir durum )

Son düzenleme:
Bence Lenovoyu al

Hocam linkini verdiğin bu lenovo ideapad gaming 3 olan laptobu bu fiyata alma.

Bu laptobu mayıs ayının sonlarında takip ediyordum. Gerçekten güzel laptop ama 1, 2 hafta önce 8.700 TL idi. Kampanya vardı şimdi çok pahalı. Dönem dönem bu laptop 8.400 TL ye kadar düştü. Şuan pahalı o parayı verme, sadece uyarmak istediğim. İyi forumlar :)

Fotoğrafi ekleme yaptım foruma şimdi, bu ekran görüntüsünü 26 Mayıs 2021 tarihinde aldım. Bu fiyat hatırladığım kadarıyla 3 hazirana kadar devam etmişti.

Ekler

• Screenshot_20210610_225540_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210610_225540_com.android.gallery3d.jpg
    773.3 KB · Hit: 67
Son düzenleme:
Hocam linkini verdiğin bu lenovo ideapad gaming 3 olan laptobu bu fiyata alma.

Bu laptobu mayıs ayının sonlarında takip ediyordum. Gerçekten güzel laptop ama 1, 2 hafta önce 8.700 TL idi. Kampanya vardı şimdi çok pahalı. Dönem dönem bu laptop 8.400 TL ye kadar düştü. Şuan pahalı o parayı verme, sadece uyarmak istediğim. İyi forumlar :)

Fotoğrafi ekleme yaptım foruma şimdi, bu ekran görüntüsünü 26 Mayıs 2021 tarihinde aldım. Bu fiyat hatırladığım kadarıyla 3 hazirana kadar devam etmişti.
evet evet hocam eyvallah ben de akakçeden falan hep takip listemden bakıyorum. İndirim kovalayacağım zaten, performans ve kalite olarak danışmak istedim ürünlere.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,358
Üyeler
191,078
Son üye
mehmetter
Geri