Abdüssamet
80+
- Reaksiyon skoru
- 70
- Bütçe
- 10000
Günlük işler için kullanılacak, en az 1,5 sene rahat kullanılabilecek bir notebook önerebilir misiniz?
Günlük işler için kullanılacak, en az 1,5 sene rahat kullanılabilecek bir notebook önerebilir misiniz?
2K TL daha veremem maalesef.![]()
Lenovo Yoga C740 Dokunmatik & Katlanır Bilgisayar - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 1038343188
Intel Core i7 işlemci, 8 GB RAM, kapasiteli Lenovo dizüstü bilgisayar ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Anladım. Katlanır, dokunmatik ve bataryasının uzun ömrü işinize yarar diye düşünmüştüm. Arkadaşlar size farklı öneriler de yapacaktır. Büyük ihtimal lenovo V14 ona da bir göz atın fena değildir. Ekranı kaliteli değil ama bu bütçede bu kadar.2K TL daha veremem maalesef.
Normalde Matebook D15 5500U önerecektim ama önerilen 9500TL lik Lenovo cihaz daha iyi onu alabilirsiniz.Günlük işler için kullanılacak, en az 1,5 sene rahat kullanılabilecek bir notebook önerebilir misiniz?
Tamamdır, çok teşekkür ederim.Anladım. Katlanır, dokunmatik ve bataryasının uzun ömrü işinize yarar diye düşünmüştüm. Arkadaşlar size farklı öneriler de yapacaktır. Büyük ihtimal lenovo V14 ona da bir göz atın fena değildir. Ekranı kaliteli değil ama bu bütçede bu kadar.
Bu notebook paylaşımlı ekran kartına sahip olduğu için kullanılabilen ram bellek kapasitesi 2GB azalıyormuş, sizce çok etkiler mi? Harici ekran kartına sahip bir notebook almam daha iyi olur mu?Normalde Matebook D15 5500U önerecektim ama önerilen 9500TL lik Lenovo cihaz daha iyi onu alabilirsiniz.
günlük kullanım için yeterli olacaktır sonradan 4gb olanı çıkarıp yerine 8 takabilirsiniz 12gb olurTamamdır, çok teşekkür ederim.
Post automatically merged:
Bu notebook paylaşımlı ekran kartına sahip olduğu için kullanılabilen ram bellek kapasitesi 2GB azalıyormuş, sizce çok etkiler mi? Harici ekran kartına sahip bir notebook almam daha iyi olur mu?
Bu bilgisayarın yerine IPS paneli olan hangi bilgisayarı önerirsiniz? TN panel olduğunu sonradan fark ettim.
Post automatically merged: