Max 10K TL'ye notebook önerir misiniz?

Reaksiyon skoru
70
Bütçe
10000
Günlük işler için kullanılacak, en az 1,5 sene rahat kullanılabilecek bir notebook önerebilir misiniz?

2K TL daha veremem maalesef.
Anladım. Katlanır, dokunmatik ve bataryasının uzun ömrü işinize yarar diye düşünmüştüm. Arkadaşlar size farklı öneriler de yapacaktır. Büyük ihtimal lenovo V14 ona da bir göz atın fena değildir. Ekranı kaliteli değil ama bu bütçede bu kadar.

Anladım. Katlanır, dokunmatik ve bataryasının uzun ömrü işinize yarar diye düşünmüştüm. Arkadaşlar size farklı öneriler de yapacaktır. Büyük ihtimal lenovo V14 ona da bir göz atın fena değildir. Ekranı kaliteli değil ama bu bütçede bu kadar.
Tamamdır, çok teşekkür ederim.
Post automatically merged:

Normalde Matebook D15 5500U önerecektim ama önerilen 9500TL lik Lenovo cihaz daha iyi onu alabilirsiniz.
Bu notebook paylaşımlı ekran kartına sahip olduğu için kullanılabilen ram bellek kapasitesi 2GB azalıyormuş, sizce çok etkiler mi? Harici ekran kartına sahip bir notebook almam daha iyi olur mu?

Son düzenleme:
Tamamdır, çok teşekkür ederim.

Bu notebook paylaşımlı ekran kartına sahip olduğu için kullanılabilen ram bellek kapasitesi 2GB azalıyormuş, sizce çok etkiler mi? Harici ekran kartına sahip bir notebook almam daha iyi olur mu?
günlük kullanım için yeterli olacaktır sonradan 4gb olanı çıkarıp yerine 8 takabilirsiniz 12gb olur

Bu bilgisayarın yerine IPS paneli olan hangi bilgisayarı önerirsiniz? TN panel olduğunu sonradan fark ettim.

Geri