Neler Yeni

Çözüldü✓ Max 1200 TL Mümkünse Kablosuz Mouse

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Hocam bu mouse un diğerlerinden inanılmaz farkı ne (bilmediğim için soruyorum)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de Steelseries ele oturması bakımından sevdiğim bir mouse ama forumlarda vs. baya kötü yorumları vardı. Kullanan var mı bu diğer mouselardan ayıran ne tam olarak (bilmiyorum soruyorum)
hocam steelseries ele oturuyor olabilir, modelden modele değişir. Ama attığım çoğu tutuş için idealdir. Steelseries genel olarak donanımsal kötü. Sensör, skatez, switch vs vs. Bu attığımı da diğerlerinden ayıran özellik malzeme yapısı ve sağlamlık.

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Ali Ergül
ben kullanıyorum rampage ve kablosuz hiçbir sorunu da yok hafif ele oturuyor kayması titremesi yok daha ne

HİÇ DÜŞÜNMEDEN AL. DİĞER ARKADAŞLAR İĞRENÇ MOUSELER ÖRENMİŞLER.
İğrenç mi? Fiyatl belirtmiş değicekse bile max 1200 olsun demiş. Beğendiğim ve tecrübe ettiğim mouseları önerdim kardeşim ne tatava yapıyorsun?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
ben kullanıyorum rampage ve kablosuz hiçbir sorunu da yok hafif ele oturuyor kayması titremesi yok daha ne

İğrenç mi? Fiyatl belirtmiş değicekse bile max 1200 olsun demiş. Beğendiğim ve tecrübe ettiğim mouseları önerdim kardeşim ne tatava yapıyorsun?
kardeş uzaklaş buradan lütfen.

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Ali Ergül
Rampage önerme, insanların parasını çöpe atma.
rampage kullanıyorum, memnunum, memnun olduğum ürünü öneriyorum. şu ana kadar önerdiklerim pişman olmadı :d. kimsenin parasını çöpe attırmaya niyetli değilim merak etme sen. uslubuna da dikkat et lütfen. :)

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
rampage kullanıyorum, memnunum, memnun olduğum ürünü öneriyorum. şu ana kadar önerdiklerim pişman olmadı :d. kimsenin parasını çöpe attırmaya niyetli değilim merak etme sen. uslubuna da dikkat et lütfen. :)
Adamın bütçesi 1200 civarı gidip 500tl çöp mouse öneriyorsun. Git ilk önce düzgün bir mouse kullan ondan sonra bakayım rampageye iyi diyebiliyor musun?

Rampage fanboyu seni

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Taha Remzi
Adamın bütçesi 1200 civarı gidip 500tl çöp mouse öneriyorsun. Git ilk önce düzgün bir mouse kullan ondan sonra bakayım rampageye iyi diyebiliyor musun?

Rampage fanboyu seni
Bak hocam adam denediği ve beğendiği mouse u önermiş, diğer mouselarla kıyaslamadan kendi denediği mouse u önermiş. Senin adamı küçümsemen ve tepeden bakan ithamlarda bulunman hoş değil. Ben burda Mouse önerisi için açtım birileri kavga etsin veya ego tatmin etsin diye değil. Daha doğru bir üslupla yazsan amenna ama sen baya dalga geçmişsin. Adam ın hiçbir kötü niyeti olmadığı halde hem de. Lütfen saygı çerçevesi içinde yazalım yazacaklarımızı.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Bak hocam adam denediği ve beğendiği mouse u önermiş, diğer mouselarla kıyaslamadan kendi denediği mouse u önermiş. Senin adamı küçümsemen ve tepeden bakan ithamlarda bulunman hoş değil. Ben burda Mouse önerisi için açtım birileri kavga etsin veya ego tatmin etsin diye değil. Daha doğru bir üslupla yazsan amenna ama sen baya dalga geçmişsin. Adam ın hiçbir kötü niyeti olmadığı halde hem de. Lütfen saygı çerçevesi içinde yazalım yazacaklarımızı.
O zaman araba için 1m bütçesi olan adama gidip diyeyim ki; ben tofaş kullanıyorum çok güzel öneririm. Sence bu mantıklı bir öneri mi? Ben bütçede alabileceğin en iyi cihazı önerdim. Adama kızmamın sebebi başka insanlara da bu kötülüğü yapmasın. Ben gelip mesaj yazmasaydım, diğer arkadaşlar yazmasaydı. Bu adam gelip ben rampage kullanıyorum bunu al deseydi büyük ihtimalle alacaktın. Ve paranla rezil olacaktın. Profilimi incelerseniz bundan önce de böyle yapanlar kızdığım çok. Sadece insanlar parayı yolda bulmuyor bedava kazanmıyor. İnsanların paralarıyla rezil olmamaları için elimden geleni yapıyorum. Başka bir sorunuz yok hadi eyvallah.

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Ali Ergül

Rampage fanboyu seni
ezik misin gardaşcım :d ne fanboyu olucam. Okuduğunu iyi anla önce 500 1000 tl arasında bir mouse istemiş. Max 1200 o da değecekse diye bahsetmiş. 200 tl var arada. Ben de 500 ile 1000 tl arasında daha öncelerde kullandığım tecrübe ettiğim ürünleri önerdim. Ürünler gayet hafif ve kullanışlı yarı yolda bırakmayan ürünler. Hepsi de fiyat performans diyebileceğim ürünler ve hala da rampage kullanıyorum. Rampage ya da razer ile alıp ne veremediğin var çözemedim. Bi sıkıntın var belli yani. Boş atıp tutmak yerine önerini yap geç, millete sallamayı bırak klavye başında.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
ezik misin gardaşcım :d ne fanboyu olucam. Okuduğunu iyi anla önce 500 1000 TL arasında bir mouse istemiş. Max 1200 o da değecekse diye bahsetmiş. 200 TL var arada. Ben de 500 ile 1000 TL arasında daha öncelerde kullandığım tecrübe ettiğim ürünleri önerdim. Ürünler gayet hafif ve kullanışlı yarı yolda bırakmayan ürünler. Hepsi de fiyat performans diyebileceğim ürünler ve hala da rampage kullanıyorum. Rampage ya da razer ile alıp ne veremediğin var çözemedim. Bi sıkıntın var belli yani. Boş atıp tutmak yerine önerini yap geç, millete sallamayı bırak klavye başında.
Boş yapan sensin bilmediğin konulara yorum yapma. Attığın mouse 100ips, 500hz, yazılımı yok, ağırlık 100g.
Benim attığım mouse 49g, şuanda en iyi sensörlerden biri olan paw3395 var, kalih ge 2.0 switch var,650 ips, ve 40saat kullanım ömrü sunuyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,574
Üyeler
163,524
Son üye
ecegrsy
Top Bottom