Tofaş ile 1m luk arabanın alakası ne burda? Klavye ile karşılaştırma yapsan okey derim de araba diyip niye kateogeri değiştiriyorsun? Adam bütçesi 1m ise tabii ki de gidip 100k civarında araba önericek değilim. tabii ki de gidip 1m dan fazla olmayan bir şey önericem. Sen buraya tartışmaya ya da kavga etmeye gelmişsin belli. Gidip papatya çayı iç iyi gelir. Tekrar ediyorum kimsenin parasını çar çur etmesi için kullanmadığım bir ürünü önericek değilim. Kullanıyorum ve çöp değil. Senin önerdiğin mouselar adamın bütçesinin üstündeO zaman araba için 1m bütçesi olan adama gidip diyeyim ki; ben tofaş kullanıyorum çok güzel öneririm. Sence bu mantıklı bir öneri mi? Ben bütçede alabileceğin en iyi cihazı önerdim. Adama kızmamın sebebi başka insanlara da bu kötülüğü yapmasın. Ben gelip mesaj yazmasaydım, diğer arkadaşlar yazmasaydı. Bu adam gelip ben rampage kullanıyorum bunu al deseydi büyük ihtimalle alacaktın. Ve paranla rezil olacaktın. Profilimi incelerseniz bundan önce de böyle yapanlar kızdığım çok. Sadece insanlar parayı yolda bulmuyor bedava kazanmıyor. İnsanların paralarıyla rezil olmamaları için elimden geleni yapıyorum. Başka bir sorunuz yok hadi eyvallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gayette bildiğim konulara yorum yapıyorum. Uslubunu bozup sağa sola çöp demeyi bırak da biraz terbiyeni takın.Boş yapan sensin bilmediğin konulara yorum yapma. Attığın mouse 100ips, 500hz, yazılımı yok, ağırlık 100g.
Benim attığım mouse 49g, şuanda en iyi sensörlerden biri olan paw3395 var, kalih ge 2.0 switch var,650 ips, ve 40saat kullanım ömrü sunuyor.