Neler Yeni

Çözüldü✓ Max 1200 TL Mümkünse Kablosuz Mouse

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Ali Ergül
O zaman araba için 1m bütçesi olan adama gidip diyeyim ki; ben tofaş kullanıyorum çok güzel öneririm. Sence bu mantıklı bir öneri mi? Ben bütçede alabileceğin en iyi cihazı önerdim. Adama kızmamın sebebi başka insanlara da bu kötülüğü yapmasın. Ben gelip mesaj yazmasaydım, diğer arkadaşlar yazmasaydı. Bu adam gelip ben rampage kullanıyorum bunu al deseydi büyük ihtimalle alacaktın. Ve paranla rezil olacaktın. Profilimi incelerseniz bundan önce de böyle yapanlar kızdığım çok. Sadece insanlar parayı yolda bulmuyor bedava kazanmıyor. İnsanların paralarıyla rezil olmamaları için elimden geleni yapıyorum. Başka bir sorunuz yok hadi eyvallah.
Tofaş ile 1m luk arabanın alakası ne burda? Klavye ile karşılaştırma yapsan okey derim de araba diyip niye kateogeri değiştiriyorsun? Adam bütçesi 1m ise tabii ki de gidip 100k civarında araba önericek değilim. tabii ki de gidip 1m dan fazla olmayan bir şey önericem. Sen buraya tartışmaya ya da kavga etmeye gelmişsin belli. Gidip papatya çayı iç iyi gelir. Tekrar ediyorum kimsenin parasını çar çur etmesi için kullanmadığım bir ürünü önericek değilim. Kullanıyorum ve çöp değil. Senin önerdiğin mouselar adamın bütçesinin üstünde :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş yapan sensin bilmediğin konulara yorum yapma. Attığın mouse 100ips, 500hz, yazılımı yok, ağırlık 100g.
Benim attığım mouse 49g, şuanda en iyi sensörlerden biri olan paw3395 var, kalih ge 2.0 switch var,650 ips, ve 40saat kullanım ömrü sunuyor.
Gayette bildiğim konulara yorum yapıyorum. Uslubunu bozup sağa sola çöp demeyi bırak da biraz terbiyeni takın.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Tofaş ile 1m luk arabanın alakası ne burda? Klavye ile karşılaştırma yapsan okey derim de araba diyip niye kateogeri değiştiriyorsun? Adam bütçesi 1m ise tabii ki de gidip 100k civarında araba önericek değilim. tabii ki de gidip 1m dan fazla olmayan bir şey önericem. Sen buraya tartışmaya ya da kavga etmeye gelmişsin belli. Gidip papatya çayı iç iyi gelir. Tekrar ediyorum kimsenin parasını çar çur etmesi için kullanmadığım bir ürünü önericek değilim. Kullanıyorum ve çöp değil. Senin önerdiğin mouselar adamın bütçesinin üstünde :)

Gayette bildiğim konulara yorum yapıyorum. Uslubunu bozup sağa sola çöp demeyi bırak da biraz terbiyeni takın.
Attığım özelliklere bak ondan sonra konuş. Şimdi anladın mı aradaki farkı kazuha

Benim terbiyem bana zarar verir senin yanlış yönlendirmelerin topluma

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Ali Ergül
Attığım özelliklere bak ondan sonra konuş. Şimdi anladın mı aradaki farkı kazuha

Benim terbiyem bana zarar verir senin yanlış yönlendirmelerin topluma
Senin terbiyesizliğin çevrendekilere zarar verir hiçbir yerde yanlış söylem yapmadım. Bu siteye stres atmaya girdiğin belli 😀😀
Attığın mouse un fiyatı öneri isteyen adamın bütçesini 350 tl geçiyor. Madem bu dediğin mouse u almasını istiyorsun 350 tl çıkar ver o zaman :d
fp olan bir ürün önerdim ve ürün gayette iyi. Razer a da laf atıyorsun ama Abdullah abi daha geçen razer mouse incelemesi yaptı 😀😀

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Senin terbiyesizliğin çevrendekilere zarar verir hiçbir yerde yanlış söylem yapmadım. Bu siteye stres atmaya girdiğin belli 😀😀
Attığın mouse un fiyatı öneri isteyen adamın bütçesini 350 TL geçiyor. Madem bu dediğin mouse u almasını istiyorsun 350 TL çıkar ver o zaman :d
fp olan bir ürün önerdim ve ürün gayette iyi. Razer a da laf atıyorsun ama Abdullah abi daha geçen razer mouse incelemesi yaptı 😀😀
Razere ne zaman laf attım? Adamın bütçesi 1200e kadar çıkıyor. Eğer biri 1200 veriyorsa 150 daha koyar. Hadi diyelim ki koymadı bu sefer de ajazz 199 öneririm. Bütçesini tutan bir mouse. Ve yine seninkini tokatlıyor. Artık daha mesaj yazma sen yoluna ben yoluma.

@Mr Domates reis bütçen 1350ye çıkıyorsa dragonfly f1 çıkmıyorsa ajaz199 al kimseyi dinleme. Kendim piyasadaki çoğu mouseyi bizzat kullandım ve test ettim. Hadi eyvallah.

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Ali Ergül
Razere ne zaman laf attım? Adamın bütçesi 1200e kadar çıkıyor. Eğer biri 1200 veriyorsa 150 daha koyar. Hadi diyelim ki koymadı bu sefer de ajazz 199 öneririm. Bütçesini tutan bir mouse. Ve yine seninkini tokatlıyor. Artık daha mesaj yazma sen yoluna ben yoluma.

@Mr Domates reis bütçen 1350ye çıkıyorsa dragonfly f1 çıkmıyorsa ajaz199 al kimseyi dinleme. Kendim piyasadaki çoğu mouseyi bizzat kullandım ve test ettim. Hadi eyvallah.
Razer öneren diye bahsemişsin bi yerde üstünkörü adamın bütçesi 1200 e kadar çıkmıyor 1200 max değerse alabilirim diyor. Ok? ajazz 199 915 tl ye geliyor. Önerdiğim ürüne göre fiyatı yüksek ne bekliyorsun? Bütçenin içinde hem top hemde en dusukte ürün önerdim. İkisini de kullandım ve iyi ürünler :) Sen buraya kavga etmeye gelmişsin hadi yoluna.

Merhabalar, 500-1000 TL arası ama max değecekse 1200 TL'ye kadar
Tercihen Kablosuz ama daha iyiyse kablolu da olur
Orta-Büyük elliler için önerebileceğiniz mouselar nelerdir?
Steelseries Rival 3w de alabilirsin bunu da bi zaman kullanmıştım güzel ürün

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Razer öneren diye bahsemişsin bi yerde üstünkörü adamın bütçesi 1200 e kadar çıkmıyor 1200 max değerse alabilirim diyor. Ok? ajazz 199 915 TL ye geliyor. Önerdiğim ürüne göre fiyatı yüksek ne bekliyorsun? Bütçenin içinde hem top hemde en dusukte ürün önerdim. İkisini de kullandım ve iyi ürünler :) Sen buraya kavga etmeye gelmişsin hadi yoluna.

Steelseries Rival 3w de alabilirsin bunu da bi zaman kullanmıştım güzel ürün
Bak hala boş ürünler önermeye devam ediyor @Greewe dostum şununla sen ilgilen lütfen.

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Ali Ergül
Bak hala boş ürünler önermeye devam ediyor @Greewe dostum şununla sen ilgilen lütfen.
Sanane la kullandığım beğendiğim güzel ürünleri öneriyorum. Steelseriese boş diyor JFWPOQWRQPKWÜĞRFQT3KJGTPOWIG HADİ ABİCİM HADİ Boş tatava yapmayı kes.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Sanane la kullandığım beğendiğim güzel ürünleri öneriyorum. Steelseriese boş diyor JFWPOQWRQPKWÜĞRFQT3KJGTPOWIG HADİ ABİCİM HADİ Boş tatava yapmayı kes.
Lod sorununun ne demek olduğunu biliyor musun cahil arkadaşım. Rivallerde Lod sorunu var.

Kime göre neye göre senin gibi bir cahile 100tl lik ofis mousesi de güzeldir. İnsanların kafasını karıştırma. Çek git şuradan.

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Ali Ergül
Lod sorununun ne demek olduğunu biliyor musun cahil arkadaşım. Rivallerde Lod sorunu var.

Kime göre neye göre senin gibi bir cahile 100tl lik ofis mousesi de güzeldir. İnsanların kafasını karıştırma. Çek git şuradan.
Kullandığım mouse ta öyle bir sorun yok anlamama gibi bir sorunun mu var? KULLANDIM, BEĞENİYORUM, ÖNERİYORUM. Kapiş?

Sana ne? Nereye yazıcağımı sana mı sorcam. Kime göre neye göre E sporcu öneriyor? Ofis mouse önerisi istiyorsa ona da yapabilirim ofisimde kullanıyorum. .d Kimsenin kafasını karıştırdığım yok. Lütfen daha fazla muhattap olma.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Sana ne? Nereye yazıcağımı sana mı sorcam. Kime göre neye göre E sporcu öneriyor? Ofis mouse önerisi istiyorsa ona da yapabilirim ofisimde kullanıyorum. .d Kimsenin kafasını karıştırdığım yok. Lütfen daha fazla muhattap olma.
E sporcu mu öneriyor PUAHAHAHAHHA
Ben kendim profesyonel fps oyuncusuyum.

Hangi e sprocuymuş o

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Yoyoto
Kullandığım mouse ta öyle bir sorun yok anlamama gibi bir sorunun mu var? KULLANDIM, BEĞENİYORUM, ÖNERİYORUM. Kapiş?

E sporcu öneriyormuş JSJSJSMSK

Sen kullanmayı bilmiyorsun lod sorununu nereden bileceksin? Skatezi nereden bileceksin? Coating nereden bileceksin?

Hocam vgn dragonfly f1 alın

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Ali Ergül

E sporcu mu öneriyor PUAHAHAHAHHA
Ben kendim profesyonel fps oyuncusuyum.

Hangi e sprocuymuş o
Şimdi de prof esporcu mu oldun :d okey güzel bilgiymiş .d
Furkan Arıkan
mod yok mu? ya tatsızlık çıkarıyor çok bilmiş profesyonel arkadaş @Perfectshot06

E sporcu öneriyormuş JSJSJSMSK

Sen kullanmayı bilmiyorsun lod sorununu nereden bileceksin? Skatezi nereden bileceksin? Coating nereden bileceksin?

Hocam vgn dragonfly f1 alın
Aha gelmiş arkadaşı .d ego tatmin etmeye mi geldin site üzerinize zimmetli galiba 😀 😀 😀 😀

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Yoyoto
Şimdi de prof esporcu mu oldun :d okey güzel bilgiymiş .d
Furkan Arıkan
mod yok mu? ya tatsızlık çıkarıyor çok bilmiş profesyonel arkadaş @Perfectshot06

Aha gelmiş arkadaşı .d
Ya madem bilmiyorsun neden hala kafa tutuyorsun?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,562
Üyeler
163,521
Son üye
mstfersln
Top Bottom