neyi bilmiyom la neyin boşunu yapıyonuz halaYa madem bilmiyorsun neden hala kafa tutuyorsun?
neyi bilmiyom la neyin boşunu yapıyonuz halaYa madem bilmiyorsun neden hala kafa tutuyorsun?
Anlat bakalım mouse alırken nelere bakmalıyız?neyi bilmiyom la neyin boşunu yapıyonuz hala
Egosunu tatmin etmeye çalışan insanları dinlemeyizAnlat bakalım mouse alırken nelere bakmalıyız?
E sporcuya mı
Ultimate basilisk de çöp mü almayı düşünüyordumSadece senden mi bahsettim. Rival atan var logitech atan var basilisk atan var. Bütçesi çıkmazsa gitsin ajazz veya darmoshark alsın. Ama bütçesini 150 daha arttırsın ikisini de toktaylan mouseyi alsın.
Bu da ayrı dert(razer deathadder essential) al ve aşık ol
Aynı şey değil. Ayrıca ben zaten o önerisinin altına şaibeli diye yazmıştım. Ben sizden mouse önerisi istiyorum ve siz önerdiğiniz için direk gidip alacak değilim. Önerdiğiniz markayı araştırır ve ona göre karar verirdim. Rampage evet çok iyi bir marka değil ama f/p ürünü.O zaman araba için 1m bütçesi olan adama gidip diyeyim ki; ben tofaş kullanıyorum çok güzel öneririm. Sence bu mantıklı bir öneri mi? Ben bütçede alabileceğin en iyi cihazı önerdim. Adama kızmamın sebebi başka insanlara da bu kötülüğü yapmasın. Ben gelip mesaj yazmasaydım, diğer arkadaşlar yazmasaydı. Bu adam gelip ben rampage kullanıyorum bunu al deseydi büyük ihtimalle alacaktın. Ve paranla rezil olacaktın. Profilimi incelerseniz bundan önce de böyle yapanlar kızdığım çok. Sadece insanlar parayı yolda bulmuyor bedava kazanmıyor. İnsanların paralarıyla rezil olmamaları için elimden geleni yapıyorum. Başka bir sorunuz yok hadi eyvallah.
2013 yılından beri aktif olarak csgo oynuyorum ve bu konuda profesyonelim rankım global. Yaklaşık 2.5senedir de valroant oynuyorum orada rankım radiant. Üstüne düşmeyen konular hakkında konuşma.Şimdi de prof esporcu mu oldun :d okey güzel bilgiymiş .d
Furkan Arıkan
mod yok mu? ya tatsızlık çıkarıyor çok bilmiş profesyonel arkadaş @Perfectshot06
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aha gelmiş arkadaşı .d ego tatmin etmeye mi geldin site üzerinize zimmetli galiba
Sen 16 yaşındaydın değil mi2013 yılından beri aktif olarak csgo oynuyorum ve bu konuda profesyonelim rankım global. Yaklaşık 2.5senedir de valroant oynuyorum orada rankım radiant. Üstüne düşmeyen konular hakkında konuşma.
Evet 16 yaşındayım 17 de diyebiliriz 6 yaşından beri bu sektörün içindeyim. O yaşımdan beri günde ortalama 10 15 saat oyun oynuyorum.Sen 16 yaşındaydın değil mi
Anlatmak istediğim bu sinirden elim kolum titriyor.Birileri VGN Dragonflya butcesi yeten adama Rampage SMX önerip 3 sayfa boyunca bunu mu savunmuş
anliyorum
Ürün fp falan değil. Özelliklerini yazdım 100g 500hz 100ips çöp bir mouse.Aynı şey değil. Ayrıca ben zaten o önerisinin altına şaibeli diye yazmıştım. Ben sizden mouse önerisi istiyorum ve siz önerdiğiniz için direk gidip alacak değilim. Önerdiğiniz markayı araştırır ve ona göre karar verirdim. Rampage evet çok iyi bir marka değil ama f/p ürünü.
bence çöp (!)Ultimate basilisk de çöp mü almayı düşünüyordum
E banan ne bundan?2013 yılından beri aktif olarak csgo oynuyorum ve bu konuda profesyonelim rankım global. Yaklaşık 2.5senedir de valroant oynuyorum orada rankım radiant. Üstüne düşmeyen konular hakkında konuşma.
Şimdi senin e sprocun mu daha dişli ben mi? Sonunda bana ne diyeceksen e sporcu öneriyor deme.bence çöp (!)
E banan ne bundan?
Daha iyi alternatifler var, Lamzu atlantis, ninjutso sora.Ultimate basilisk de çöp mü almayı düşünüyordum