Boş zamanlarında oyun oynayacakmış.Oyunla işi yoksa MacBook bakabilir.
Sıfır alıcak ise bu bütçeye 3050 falan var. 2.el olur ise 3050Ti falanBoş zamanlarında oyun oynayacakmış.
Şöyle iki tane laptop buldum fiyatına göre iyi midir acaba ?Sıfır alıcak ise bu bütçeye 3050 falan var. 2.el olur ise 3050Ti falan
hp güzel ama ısınmasına bakmak lazım. Birde 256 depolama. İlerde ek bir ssd takviyesi yapılabilir.Şöyle iki tane laptop buldum fiyatına göre iyi midir acaba ?
Baktım ancak bir kullanıcı şöyle bir detay vermiş,o yüzden gamegaraj'dakini düşünüyorum.hp güzel ama ısınmasına bakmak lazım. Birde 256 depolama. İlerde ek bir ssd takviyesi yapılabilir.

Model veya link verirseniz bakabilirim ama şu anda gördüğüm kadarıyla fiyatını haketmiyor.Uzun kullanım ve sağlam bir şey istiyorsa asus rog lara baksın derim
Dediğiniz game garaj ürünü kaç w’a sahip?Model veya link verirseniz bakabilirim ama şu anda gördüğüm kadarıyla fiyatını haketmiyor.
www.notebookcheck.net
60W'mış.Dediğiniz game garaj ürünü kaç w’a sahip?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer tgp değerlerini çok merak ediyorsanız. Burda çoğu laptopun tgp yani watt değerleri yazıyor;
![]()
List of all NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti GPU Laptops - TGPs, Dynamic Boost and Boost Clocks
News, Reviews and other Informations about Laptopswww.notebookcheck.net