0,03 ms olayını bilmiyorum ama dediği gibi fazla fark etmez samsung alın daha rahat olur1 ms ile 4 ms arasındaki fark 0,03 ms yani gözümüz bunu ayırt edemez
0,03 ms olayını bilmiyorum ama dediği gibi fazla fark etmez samsung alın daha rahat olur1 ms ile 4 ms arasındaki fark 0,03 ms yani gözümüz bunu ayırt edemez
Pardon 0,03 sn olacak düzeltiyorum0,03 ms olayını bilmiyorum ama dediği gibi fazla fark etmez samsung alın daha rahat olur
165hz fazla gerekli olduğunu sanmıyorum, samsung ya da lg alın, risk almayın.Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
bunda kaldı benim aklım ya
165 hz 0.5ms @ByEfe04 sen ne diyosun
Onu almaktansa samsung u almak daha iyi bence. Sonuçta samsung yaniAcer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
bunda kaldı benim aklım ya
165 hz 0.5ms @ByEfe04 sen ne diyosun
Karar sizin, ms dediğim gibi önemli değil. Fiyatı da neredeyse aynı attıklarımla.evet biraz fazla ama hem daha ucuz hem ms si çok düşük bilemedim o yüzden
4 ile 1MS arasındaki farkı göz ile anlayamıyoruz ztn.4ms imiş bu hocam