baska oneri varmıdır min 1600 dpi cokda benim için birde kullandıgı sensor gercek degilmis sanırım![]()
HP OMEN 400 USB Optical 5000 DPI Gaming Mouse 3ML38AA Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HP OMEN 400 USB Optical 5000 DPI Gaming Mouse 3ML38AA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
sensore ne diyorsun sanırım denilen sensor degil üzerindeki![]()
HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@Doğukan Fidanİnceleme - HP Omen 400 İncelemesi!
Selamlar. Bildiğiniz gibi forumlarda 150-200tl gibi bütçelere herkes Logitech G102-203 Lightsync öneriyordu. Fakat sensörünün eski bir sensör olduğu ortaya çıktığı zaman, insanlar başka mouse arayışına çıktı. Bu Mouse'un adını ilk @zbabomen ve @epica59 sayesinde duymuştum. Pixart PMW 3360 gibi...forum.donanimarsivi.com
Logitech g102 sensörü eski olansensore ne diyorsun sanırım denilen sensor degil üzerindeki
Kötü bir mouse.logitech g102 160 TL civarlarındaydı en son ama fiyatına göre baya iyi
Bunu ben kullanıyorum.![]()
Rampage SMX-R44 Makrolu Kırmızı 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage SMX-R44 Makrolu Kırmızı 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Güzele benziyor oyunların içinde