Neler Yeni

Çözüldü✓ 3 bine kadar Mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
İncelemesini izleyip yorumlarını falan okuyabilirsiniz yeni çıktı 8000 hz ve paw3950 sensörü var,nordic mcu kullanılmış ve omron switch. 36 gr civarı. Tek güvenemediğim yeri yeni çıkmış olması çok incelenmemiş olması. syrox v8 ve v6 aynı bu arada v8 claw v6 palm tutuş için sadece shape farklı. Kutu içinden 8000 hz dongle çıkıyor ve hangi renk mouse alırsan dongle ile kablo o renkte geliyor. Skatezler takılı gelmiyor kutuda 2 farklı çıkıyor keyfine göre takıyorsun.
Anladım hocam bakacağım mutlaka

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Anladım hocam bakacağım mutlaka
Arkadaşların dediği x1 ve f1 de iyidir fakat sorunlarını duymuştum sanki ve karşılaştırmalarında sycrox öneriliyor daha çok. Elin küçük ise sycrox büyük ise atk f1 ve x1 modelleri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
Arkadaşların dediği x1 ve f1 de iyidir fakat sorunlarını duymuştum sanki ve karşılaştırmalarında sycrox öneriliyor daha çok. Elin küçük ise sycrox büyük ise atk f1 ve x1 modelleri.
Teşekkürler hocam tekrardan

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
Hocam güncelleme yapayım dedim ben Scyrox V6 tan yana kullandım tercihimi teşekkürler tekrardan

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Burak
Top Bottom