En az 1-2 ay hocam ama tabi ne kadar stok geleceğine bağlı.Arkadaşlar RTX li düşük fiyatlı sistem önerisi verir misiniz
ve rtx 3050 çıkacak muhtemelen ne zaman onunla sistemler toplanmaya başlanır
Yarından itibaren sistemler çıkmaya başlar yavaş yavaş galiba ilk sistem yarın gamegaraj tarafında çıkacak. İyi takip etmende fayda var. Ancak RTX 3050 sisteme 10-12.000 TL den fazla vermek ne kadar mantıklı olur tartışılır. Fiyatı ve parçalar uygun gelirse kendin karar verebilirsin. RTX 3060 veya RX 6600-RX6600XT sistemlere bir bakmalısın. Şuanlık fiyatına göre bir sistem bulabildim. Kendin araştırman daha doğru olacaktır.Arkadaşlar RTX li düşük fiyatlı sistem önerisi verir misiniz
Gamegarajda 14.500 E 3060 var şuan son 4 taneArkadaşlar RTX li düşük fiyatlı sistem önerisi verir misiniz
ilgin için çok teşekkür ederim ama r5 3600 rx6600 e darboğaz yapmaz mıYarından itibaren sistemler çıkmaya başlar yavaş yavaş galiba ilk sistem yarın gamegaraj tarafında çıkacak. İyi takip etmende fayda var. Ancak RTX 3050 sisteme 10-12.000 TL den fazla vermek ne kadar mantıklı olur tartışılır. Fiyatı ve parçalar uygun gelirse kendin karar verebilirsin. RTX 3060 veya RX 6600-RX6600XT sistemlere bir bakmalısın. Şuanlık fiyatına göre bir sistem bulabildim. Kendin araştırman daha doğru olacaktır.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
o zaman bana kalmaz onlarGamegarajda 14.500 E 3060 var şuan son 4 tane
ilgin için çok teşekkür ederim ama r5 3600 rx6600 e darboğaz yapmaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
o zaman bana kalmaz onlar
iyice emin olduktan sonra laptopumu satıp üstüne ekliyip alacağım yani daha çok zamana ihtiyacım olacak
tamamdır bilgi için teşekkür ederimDarboğaz yapar yer yer artıdan RX 6600 de RX 6500XT de olduğu gibi PCIe 4.0 8x hatlı yani bu sistemdeki B450 ile tam performans alamazsın sistem pek iyi değil.
Kardeşim 14.000₺ bütçen var rtx 3050’yi falan salla o fiyata 3060-3060ti sistem gelir.Arkadaşlar RTX li düşük fiyatlı sistem önerisi verir misiniz
valla çok iyi konuşuyorsun da 14k yetmiyor be abi hadi yetti diyelim o kadar kötü işlemcilerle toplanmışlar ki insanı soğutuyor pc denKardeşim 14.000₺ bütçen var rtx 3050’yi falan salla o fiyata 3060-3060ti sistem gelir.
Kötü işlemci ne kardeşim? i5 11400 kötü bir işlemci değil. R5 3600 koyduklarını görmedim. Daha geçen gün 14.000₺’ye anlık çıkardılar 2-3 saat stoklarda kalıd hem gamegaraj hem itopya youtuberları bekle 11-13k arasına 3060 kesinlikle çıkar 1 ay içinde.valla çok iyi konuşuyorsun da 14k yetmiyor be abi hadi yetti diyelim o kadar kötü işlemcilerle toplanmışlar ki insanı soğutuyor pc den
ben hiç denk gelmedim o zaman öyle indirimlere ama normal indirimsiz fiyatlara bakılırsa 14k ya imkansız ve indirim bekleyecek durumda değilim derslerim için sürekli pc ye ihtiyacım varKötü işlemci ne kardeşim? i5 11400 kötü bir işlemci değil. R5 3600 koyduklarını görmedim. Daha geçen gün 14.000₺’ye anlık çıkardılar 2-3 saat stoklarda kalıd hem gamegaraj hem itopya youtuberları bekle 11-13k arasına 3060 kesinlikle çıkar 1 ay içinde.
Çıkmazsa da git amazonjp den al şu firmalara kölelik devri bitmeli. Miningciler buyursun oralardan alsınlar ama oyuncuysan çıkarmayacaklarını düşünüyorsan git amazonjpden indirim bekle güzel indirimler oluyor ekran kartlarında. Aynı fiyata hatta daha düşüğe bile toplayabilirsin garantisi 1 ay ekran kartlarının.
RX 6600 ciddi anlamda Ryzen 5 3600 işlemciye darboğaz yapmaz. Sadece online düşük grafik ayarlarda genelde darboğaz yapacaktır. Mesela CSGO, R6, Battlefield gibi ancak onlarda da ciddi anlamda performansını etkileyecek şekilde darboğaz yapmayacaktır. Ufak bir darboğaz olmasının bir problem teşkil edeceğini sanmıyorum. YouTube üzerinden ekran kartı ile işlemci kombinasyonu sistemlerin performans videolarını izleyebilirsiniz.ilgin için çok teşekkür ederim ama r5 3600 rx6600 e darboğaz yapmaz mı
o zaman bana kalmaz onlar
iyice emin olduktan sonra laptopumu satıp üstüne ekliyip alacağım yani daha çok zamana ihtiyacım olacak