doğrudur ama ben muğladayım internet üzerinden olursa iyi olur sadece kasa olacak
Kusura bakmayın beklettim şimdi linkleri atıcam ama bu alternatif bi sistem daha iyi bi sistem toplamaya çalışacağım
Hi-Level Ultra HLV-SSD30ULT/120G 120 GB SATA SSD (n11. Com da aratın çıkıyor 2000 yorumu var)
Yada bu: Gigabyte GP GSTFS31120GNTD 2.5" 120 GB SATA 3 SSD (n11 de aratın)
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...u-sapphire-hd7770-ekran-karti-913213733/detay
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Hocam bi harddisk ve düzgün kasa bulamadım biraz daha bakayım koyarım buraya ama bütçeyi aşabilir. By arada anakart set halinde işlemci+ram+anakart+cpufan
Dediğim gibi sistem alternatif, parçalar sadece biraz eski ama güçlü, core 2 quad ları bilen bilir ekran kartı besleme konusunda iyilerdir, ayrıca ben kaliteli bi psu da ayarladım sertifikası yok ama iyi bir marka high power, bi tek hdd ve kasa bulamadım ama ikinci elde olsa hdd ler bütçeyi aşmaya neden oluyor bence daha ucuza yakınlardan biyerden hdd ayarlamak bide kasa bulmak daha mantıklı olur çünkü internette sahibinden com da gerçekten güzel kasa yok ama bence sizde bi bakın.