mumutkantar
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
başlıkta sorum birde dramli olsun
hocam almanyadan geliyormuş benim 1 hafta içinde elimde olmsaı lazım
1, bilemedin 2 haftaya ulaşır zaten eline.hocam almanyadan geliyormuş benim 1 hafta içinde elimde olmsaı lazım
hocam kioxia g2plus nasıldır güzel diyorlar1, bilemedin 2 haftaya ulaşır zaten eline.
Hocam almanyadan var alsam gelmez 1 haftada970 evo plus
1700 liraya teknobiyotik te var. istersen oradan alabilirsinHocam almanyadan var alsam gelmez 1 haftada
O kadar çıkmak istemiyorum peki kioxia plus g2 nasıl1700 liraya teknobiyotik te var. istersen oradan alabilirsin
Alabilirsin Plus G2.O kadar çıkmak istemiyorum peki kioxia plus g2 nasıl
Hocam DRAM sevdanız ne yav öğretemediler şu forumda size DRAM i galiba, GEN3 alacaksan HMB yeter git Crucial P3 al yeter yabaşlıkta sorum birde dramli olsun
Hocam bu mu kioxia mıHocam DRAM sevdanız ne yav öğretemediler şu forumda size DRAM i galiba, GEN3 alacaksan HMB yeter git Crucial P3 al yeter ya
![]()
Crucial P3 CT1000P3SSD8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial P3 CT1000P3SSD8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial P3 CT1000P3SSD8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kioxia.Hocam bu mu kioxia mı