Max 1500TL Oyuncu Koltuğu Önerisi

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,254
Bir çok kişi bana hawk koltuk önerdi şimdi alabiliyorum ama almadan bir kez daha sormak istedim sizce 1500TL ile alınabilecek koltuk nedir

@Selman Karaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok sıcak bir de oturmyorsan x drive sancakta var bu fiyatlara ama biraz bel tarafını terletiyor yazın deri olduğundan
hawk koltuguna kumaş güzel diyorlar ama biraz sert diyorlar kullanmadım bilmiyorum ama sert diyorlar

@Selman Karaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok sıcak bir de oturmyorsan x drive sancakta var bu fiyatlara ama biraz bel tarafını terletiyor yazın deri olduğundan
hawk koltuguna kumaş güzel diyorlar ama biraz sert diyorlar kullanmadım bilmiyorum ama sert diyorlar
Odam evin en orta odası yaz günleri sıcak oluyor maalesef penceresi yok çünkü
Beni uzun süre götürsün alacağım şey.

Selam, yazdığın mesajdan odanın sıcak olduğunu tahmin ediyorum. Bu koltuk deri koltuklara göre çok daha az terletir. Forumda bir sürü kullanıcı var, bu fiyat bandında deri istenmiyorsa en iyisi, gönül rahatlığı ile alabilirsin.

Selam, yazdığın mesajdan odanın sıcak olduğunu tahmin ediyorum. Bu koltuk deri koltuklara göre çok daha az terletir. Forumda bir sürü kullanıcı var, bu fiyat bandında deri istenmiyorsa en iyisi, gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Teşekkür ederim dostum
Odam evin en orta odası dışarıya bakan bir pencere yok tek pencere var oturma odasına bakıyor garip bir ev 😁
Kumaş daha mantıklı geldi
Kullanabileceğim bir indirim kodu tarzı bir şey var mı daha ucuza alabilmek için

Teşekkür ederim dostum
Odam evin en orta odası dışarıya bakan bir pencere yok tek pencere var oturma odasına bakıyor garip bir ev 😁
Kumaş daha mantıklı geldi
Kullanabileceğim bir indirim kodu tarzı bir şey var mı daha ucuza alabilmek için
Kupon, indirim kodu tarzında bildiğim kadarıyla yok. Birçok kişi aldığında normal fiyatı ile aldı.

Geri