LineaTurco
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,103
Arkadaşlar yazdım acil basım ömrü dolmuş klavyemin
olum lolde sülale kalmıcaktı az kala çalışması için 5 kere gavura vurur gibi şamar atıyorum@techno3030
Öner bakalım ben önersem gene kızacan.
teşekkürler indirimlerden güzel bir şey yakalamazsam kesinlikle bakacağımHer bütçe için karma çevre birimleri önerilerim V2!
O beklediğiniz an geldi, evet. Sonunda V2'si geldi. İşte başlıyoruz. Bu bütçe aralığında özellikle önerdiğim ürün varsa yanına taç koyacağım, sebebini belirteceğim. Ek olarak fiyatı dalgalıysa * koyacağım. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.www.technopat.net
Türkçe Q;
![]()
Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Türkçe Q;
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
İngilizce Q;
![]()
Philips Momentum SPT8264/62 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips Momentum SPT8264/62 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips Momentum SPT8264/62 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
İngilizce Q;
![]()
Rush RK303 Mekanik Hisli Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rush RK303 Mekanik Hisli Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rush RK303 Mekanik Hisli Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 439,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Trust avonn gxt830 kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır hiçbir bozulma olmadı sadece wasd tuşlarjnın ringi biraz yok olduHer bütçe için karma çevre birimleri önerilerim V2!
O beklediğiniz an geldi, evet. Sonunda V2'si geldi. İşte başlıyoruz. Bu bütçe aralığında özellikle önerdiğim ürün varsa yanına taç koyacağım, sebebini belirteceğim. Ek olarak fiyatı dalgalıysa * koyacağım. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.www.technopat.net
Türkçe Q;
![]()
Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22507 GTX 830-RW Avonn RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Türkçe Q;
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
İngilizce Q;
![]()
Philips Momentum SPT8264/62 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips Momentum SPT8264/62 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips Momentum SPT8264/62 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
İngilizce Q;
![]()
Rush RK303 Mekanik Hisli Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rush RK303 Mekanik Hisli Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rush RK303 Mekanik Hisli Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 439,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
rengi*Trust avonn gxt830 kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır hiçbir bozulma olmadı sadece wasd tuşlarjnın ringi biraz yok oldu
hocam ing klavyeler gelince ing olarak mı gelcekelr yani yumuşak g nin yerine bastığımda ordaki işaaret mi gelcek gelirse nasıl türkçeye çeviririmHer bütçe için karma çevre birimleri önerilerim V2!
Türkçe Q;
![]()
Türkçe Q;
İngilizce Q;
![]()
İngilizce Q;
![]()
philipsin ki aşırı güzel geldi dehocam ing klavyeler gelince ing olarak mı gelcekelr yani yumuşak g nin yerine bastığımda ordaki işaaret mi gelcek gelirse nasıl türkçeye çeviririm
Philips olan Şok'a gelecekmiş. Bekle derim, İngilizce klavyeleri Windows'a Türkçe diye tanıtabilirsin.hocam ing klavyeler gelince ing olarak mı gelcekelr yani yumuşak g nin yerine bastığımda ordaki işaaret mi gelcek gelirse nasıl türkçeye çeviririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
philipsin ki aşırı güzel geldi de
tamam beklicem nedense yapısı aşırı hoş geldi ama tuşlara bakmadan kullanabilir miyim bilemiyorum normalde bakmadan yazabiliyorum ama arada bir hata oluyor ve öyle aşırı hızlı yazmaya çalışırken yazamıyorumPhilips olan Şok'a gelecekmiş. Bekle derim, İngilizce klavyeleri Windows'a Türkçe diye tanıtabilirsin.
kimse sana kızamaz lan neden kızar ?@techno3030
Öner bakalım ben önersem gene kızacan.
Lan lun koymaz isek iyi olur.kimse sana kızamaz lan neden kızar ?
neyse sen de ver ne kadar çok öneri o kadar iyiLan lun koymaz isek iyi olur.
Profile girersen aşağıda görürsün tartışmayı.
neyse sen de ver ne kadar çok öneri o kadar iyi
www.n11.com