Max 150tl Klavye Önerisi

@techno3030
Öner bakalım ben önersem gene kızacan.

@techno3030
Öner bakalım ben önersem gene kızacan.
olum lolde sülale kalmıcaktı az kala çalışması için 5 kere gavura vurur gibi şamar atıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

upladım arkadaşlar yardım edin yaw allahım illa reaksiyon skoru yüksek adama mı yardım etceniz bronzuz diye yardım alamıyoz

Türkçe Q;

Türkçe Q;

İngilizce Q;

İngilizce Q;

Türkçe Q;

Türkçe Q;

İngilizce Q;

İngilizce Q;
teşekkürler indirimlerden güzel bir şey yakalamazsam kesinlikle bakacağım

Türkçe Q;

Türkçe Q;

İngilizce Q;

İngilizce Q;
Trust avonn gxt830 kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır hiçbir bozulma olmadı sadece wasd tuşlarjnın ringi biraz yok oldu

Trust avonn gxt830 kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır hiçbir bozulma olmadı sadece wasd tuşlarjnın ringi biraz yok oldu
rengi*

Türkçe Q;

Türkçe Q;

İngilizce Q;

İngilizce Q;
hocam ing klavyeler gelince ing olarak mı gelcekelr yani yumuşak g nin yerine bastığımda ordaki işaaret mi gelcek gelirse nasıl türkçeye çeviririm

hocam ing klavyeler gelince ing olarak mı gelcekelr yani yumuşak g nin yerine bastığımda ordaki işaaret mi gelcek gelirse nasıl türkçeye çeviririm
philipsin ki aşırı güzel geldi de

philipsin ki aşırı güzel geldi de
Philips olan Şok'a gelecekmiş. Bekle derim, İngilizce klavyeleri Windows'a Türkçe diye tanıtabilirsin.

Philips olan Şok'a gelecekmiş. Bekle derim, İngilizce klavyeleri Windows'a Türkçe diye tanıtabilirsin.
tamam beklicem nedense yapısı aşırı hoş geldi ama tuşlara bakmadan kullanabilir miyim bilemiyorum normalde bakmadan yazabiliyorum ama arada bir hata oluyor ve öyle aşırı hızlı yazmaya çalışırken yazamıyorum

Geri