Neler Yeni

Öneri Max 15bin TL 2k 27”monitör önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Alagöz
Bütçe
15000
Merhaba arkadaşlar
Forumdaki Tavsiyeler üzerine msı g274qpf-qd modelini almıştım fakat çok fazla ışık sızması vardı iade edip tekrar aldım ve bu seferde çok fazla ışık sızmasıyla karşılaştım iade edeceğim başka tavsiyeleriniz varmı bütçeyi arttırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar
Forumdaki Tavsiyeler üzerine msı g274qpf-qd modelini almıştım fakat çok fazla ışık sızması vardı iade edip tekrar aldım ve bu seferde çok fazla ışık sızmasıyla karşılaştım iade edeceğim başka tavsiyeleriniz varmı bütçeyi arttırdım
Amazon üzerinden alacağım

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
Merhaba arkadaşlar

27 inç mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Alagöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçinde şu olsun dediğin bir özellik var mı 15k bütçe gayet yeterli 2k için hatta fazla bile
Pivot olmalı yüksek hz olabilir renkleri güzel olsun yeterli iade edeceğim msı g274qpf-qd güzel mesela ama canımı çok sıktı bu ayarlarda olabilir

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Alagöz

İkisini önerecektim ama Amazon da bulamadım maalesef
Amazon iade konusunda sıkıntı çıkartmadığı için tercihim orası peşin fiyatına taksitte artısı tabii ki ilgilendiğin için saol yinede

ASUS TUF GAMING VG27AQML1A 27 HDR400 GAMING 2K IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS 260HZ DP HDMI USB MM VESA 3YIL ELMB SYNC,PIVOT,%100 Srgb Monitör https://amzn.eu/d/hZzs60l
Bu monitör alınır mı? yada alternatifi varmıdır bu bütçeye

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Alagöz

İkisini önerecektim ama Amazon da bulamadım maalesef
Son attığım monitör hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı? bu fiyata

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Alagöz
Güzel monitör hocam 240hz gerçek yenileme OC ile 260 oluyor fast IPS var ve 10 bit renk 1 MS GTG var gayet güzel
Peki hocam attıklarınızdan birini mi tercih ederdiniz yoksa benim attığımı mı yenileme hızı hariç diğerlerinden - veya + sı varmı pek anlamıyorum monitörden

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
Peki hocam attıklarınızdan birini mi tercih ederdiniz yoksa benim attığımı mı yenileme hızı hariç diğerlerinden - veya + sı varmı pek anlamıyorum monitörden
Dell ile arasında kalırdım ama Asus daha iyi duruyor kağıt üzerinde

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Alagöz
Dell ile arasında kalırdım ama Asus daha iyi duruyor kağıt üzerinde
Eyvallah usta sağolasın aradığım fiyat bandında olsa düşünmeden bunu alırdım

PunkiesT

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar

Düşünürsen bende bunu dün aldım yukarıda biri önermiş yani üzmeyecek bir monitörmüş kalite olarak.

Top Bottom