Yanlış bilgilendirmelik bir şey yokki öneri yapmış sadece.Yanlış bilgilendirme.
O fiyata daha iyisi var.
Yanlış bilgilendirmelik bir şey yokki öneri yapmış sadece.Yanlış bilgilendirme.
O fiyata daha iyisi var.
Yanlış öneri yapmış. Ben bir fark göremiyorum.Yanlış bilgilendirmelik bir şey yokki öneri yapmış sadece.
Bu bilgisayar bu fiyata çok iyi oha. Ama bu işlemcinin ısınma durumu da önemli. Isınıyorsa alınamaz hale bile gelebilir.Yanlış bilgilendirme.
O fiyata daha iyisi var.
İşlemci 4GHz hızında %100 yükte 73 derecede çalışıyor. Ekran kartı da tam yükte 72 73 derece.Bu bilgisayar bu fiyata çok iyi oha. Ama bu işlemcinin ısınma durumu da önemli. Isınıyorsa alınamaz hale bile gelebilir.
O zaman attığınız laptop çok iyi bir seçim olur. Evet Excalibur kullandığım için kıskandım.İşlemci 4GHz hızında %100 yükte 73 derecede çalışıyor. Ekran kartı da tam yükte 72 73 derece.
Youtubedeki oyun testlerinde 90-91 dereceyi görüyor işlemci, ekran kartı 77-78 civarındaİşlemci 4GHz hızında %100 yükte 73 derecede çalışıyor. Ekran kartı da tam yükte 72 73 derece.
hocam 1k yuksek biliyorum amaMaksimum 15K olacak şekilde hem üni için hem de oyun amaçlı bir laptop arıyorum. Fiyatı aşmam mümkün değil, 15 i geçmeyecek bir şeyler önerirseniz sevinirim.
Yanlış bilgilendirme.
O fiyata daha iyisi var.
?15 i geçmeyecek bir şeyler önerirseniz sevinirim.
?Youtubedeki oyun testlerinde 90-91 dereceyi görüyor işlemci, ekran kartı 77-78 civarında
Videonun ilerleyen kısımlarında bf5 oyun testi var işlemci 91e sabitlemiş kendini.