max 170tl mousepad önerisi

Arda0

80+ Silver
Reaksiyon skoru
733
özellikle razer gigantus large
-hyperx fury s pro speed
-steelseeries qck+ large
arasında kaldım VALORANT için alıcam

Bende sizin gibi mousepad arıyordum. Razer gigantus'un kenarları dikişli olmadığı için ondan vazgeçip steelseries'te karar kıldım.

Razer'ı tavsiye ederim malzemesi çok kalın ve dikiş olmama gibi bir durumu yok. Razer mouse'unuz var ise ayrıca ayarda yapabiliyorsunuz. Boyut olarak devasa diğer modellerin iyi olduğunu biliyorum ancak razerın orijinal bir mouse padi için çok ucuza aldım (180) Bence siz de bu fiyatı yakalayabiliyorsanız kaçırmayın. Yurt dışındaki fiyatlarına bakarak beni daha iyi anlayabilirsiniz :)

IMG_20220502_220835.jpg

Razer'ı tavsiye ederim malzemesi çok kalın ve dikiş olmama gibi bir durumu yok. Razer mouse'unuz var ise ayrıca ayarda yapabiliyorsunuz. Boyut olarak devasa diğer modellerin iyi olduğunu biliyorum ancak razerın orijinal bir mouse padi için çok ucuza aldım (180) Bence siz de bu fiyatı yakalayabiliyorsanız kaçırmayın. Yurt dışındaki fiyatlarına bakarak beni daha iyi anlayabilirsiniz :)

Alıntıyı görüntüle
gigantus mu yoksa gigantus v2 mi ?

bide ne gibi bi ayarlama oluyo tam olarak? bende viper mini var
Hocam tam olarak bilmiyorum. Ancak razer uygulamasına girerseniz orada mouse ayarlarından mousepad seçebiliyorsunuz. Ona göre bir ayar yapıyor ancak neyi ayarlıyor bilmiyorum.

Hocam tam olarak bilmiyorum. Ancak razer uygulamasına girerseniz orada mouse ayarlarından mousepad seçebiliyorsunuz. Ona göre bir ayar yapıyor ancak neyi ayarlıyor bilmiyorum.
hocam bende de deathadder v2 var şuan steelseries qck kullanıyorum 1 sene oldu alalı mousepadi sizce razer a geçilir mi kaliteli mi bazı yerlerde kalitesiz gibi şeyler okudum da

hocam bende de deathadder v2 var şuan steelseries qck kullanıyorum 1 sene oldu alalı mousepadi sizce razer a geçilir mi kaliteli mi bazı yerlerde kalitesiz gibi şeyler okudum da
ben galiba hyperx pro alcam galiba hem fiyatıda şuan baya uygun normalde M leri 150tl

Hocam bundan önce qck+ almayı düşünüyordum biraz araştırınca hp omen 100 bi tık daha iyi gibi yorumlar okudum ikisinide kullanan kişilerden onu aldım. 3 ay kullandıktan sonra razerı aldım ve bence hp ye nazaran arada bariz bir fark var. Elinizdeki götürüyorsa gerek yok derim ancak şuan 150 tl ye satıldığı için kendime bile yedek alasım var. Emin değilim ancak yurt dışında bu ürünler çok daha pahalıya satılıyor diye biliyorum.

Hocam bundan önce qck+ almayı düşünüyordum biraz araştırınca hp omen 100 bi tık daha iyi gibi yorumlar okudum ikisinide kullanan kişilerden onu aldım. 3 ay kullandıktan sonra razerı aldım ve bence hp ye nazaran arada bariz bir fark var. Elinizdeki götürüyorsa gerek yok derim ancak şuan 150 TL ye satıldığı için kendime bile yedek alasım var. Emin değilim ancak yurt dışında bu ürünler çok daha pahalıya satılıyor diye biliyorum.
link atarsanız sevinirim razer olanın ben bulamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,467
Üyeler
188,943
Son üye
huseyin319
Geri