gigantus mu yoksa gigantus v2 mi ?Razer'ı tavsiye ederim malzemesi çok kalın ve dikiş olmama gibi bir durumu yok. Razer mouse'unuz var ise ayrıca ayarda yapabiliyorsunuz. Boyut olarak devasa diğer modellerin iyi olduğunu biliyorum ancak razerın orijinal bir mouse padi için çok ucuza aldım (180) Bence siz de bu fiyatı yakalayabiliyorsanız kaçırmayın. Yurt dışındaki fiyatlarına bakarak beni daha iyi anlayabilirsiniz
Alıntıyı görüntüle
gigantus.gigantus mu yoksa gigantus v2 mi ?
Hocam tam olarak bilmiyorum. Ancak razer uygulamasına girerseniz orada mouse ayarlarından mousepad seçebiliyorsunuz. Ona göre bir ayar yapıyor ancak neyi ayarlıyor bilmiyorum.bide ne gibi bi ayarlama oluyo tam olarak? bende viper mini var
hocam bende de deathadder v2 var şuan steelseries qck kullanıyorum 1 sene oldu alalı mousepadi sizce razer a geçilir mi kaliteli mi bazı yerlerde kalitesiz gibi şeyler okudum daHocam tam olarak bilmiyorum. Ancak razer uygulamasına girerseniz orada mouse ayarlarından mousepad seçebiliyorsunuz. Ona göre bir ayar yapıyor ancak neyi ayarlıyor bilmiyorum.
ben galiba hyperx pro alcam galiba hem fiyatıda şuan baya uygun normalde M leri 150tlhocam bende de deathadder v2 var şuan steelseries qck kullanıyorum 1 sene oldu alalı mousepadi sizce razer a geçilir mi kaliteli mi bazı yerlerde kalitesiz gibi şeyler okudum da
link atabilir misinizben galiba hyperx pro alcam galiba hem fiyatıda şuan baya uygun normalde M leri 150tl
Hocam bundan önce qck+ almayı düşünüyordum biraz araştırınca hp omen 100 bi tık daha iyi gibi yorumlar okudum ikisinide kullanan kişilerden onu aldım. 3 ay kullandıktan sonra razerı aldım ve bence hp ye nazaran arada bariz bir fark var. Elinizdeki götürüyorsa gerek yok derim ancak şuan 150 tl ye satıldığı için kendime bile yedek alasım var. Emin değilim ancak yurt dışında bu ürünler çok daha pahalıya satılıyor diye biliyorum.hocam bende de deathadder v2 var şuan steelseries qck kullanıyorum 1 sene oldu alalı mousepadi sizce razer a geçilir mi kaliteli mi bazı yerlerde kalitesiz gibi şeyler okudum da
link atarsanız sevinirim razer olanın ben bulamıyorumHocam bundan önce qck+ almayı düşünüyordum biraz araştırınca hp omen 100 bi tık daha iyi gibi yorumlar okudum ikisinide kullanan kişilerden onu aldım. 3 ay kullandıktan sonra razerı aldım ve bence hp ye nazaran arada bariz bir fark var. Elinizdeki götürüyorsa gerek yok derim ancak şuan 150 TL ye satıldığı için kendime bile yedek alasım var. Emin değilim ancak yurt dışında bu ürünler çok daha pahalıya satılıyor diye biliyorum.