beyler klavyeden çok anlamıyorum ama red switch daha sessiz diye biliyorum diğerlerine göre o yüzden tercihim o olucak ayrıca 100+ tuşlu bilek destekli ve mümkünse yazılımı olan bu bütçede başka önerebileceğiniz klavye varsa yazarsanız sevinirim
++Alıntıyı görüntüle
beyler klavyeden çok anlamıyorum ama red switch daha sessiz diye biliyorum diğerlerine göre o yüzden tercihim o olucak ayrıca 100+ tuşlu bilek destekli ve mümkünse yazılımı olan bu bütçede başka önerebileceğiniz klavye varsa yazarsanız sevinirim
Hocam eyw bilek desteği var 100 tuşu var ama gamepower ürünleri çok kalitesiz onun yerine masayı kaplayan bir mousepad al bilek desteği kadar etkili olmasa da iş görüyorAlıntıyı görüntüle
tavsiye için teşekkürler ama dostum bu hem bütçeyi aşıyor hemde beklemtilerimi falan karşılamıyor. mousepad var zaten ama yinede bilek desteği olması iyi olurHocam eyw bilek desteği var 100 tuşu var ama gamepower ürünleri çok kalitesiz onun yerine masayı kaplayan bir mousepad al bilek desteği kadar etkili olmasa da iş görüyor
Aula F87 PRO Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula F87 PRO Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Alıntıyı görüntüle
Bilek destekli kaliteli bir klavye almak mümkün değil o bütçede maalesef hocamtavsiye için teşekkürler ama dostum bu hem bütçeyi aşıyor hemde beklemtilerimi falan karşılamıyor. mousepad var zaten ama yinede bilek desteği olması iyi olur