Kafamda aslında bunu almak vardı ama bazı insanlar HYPERX Cloud III S daha iyi demiş, fiyatı da 6299 TL, yani daha ucuz. Kafam o konuda biraz karıştı açıkçası.Uzun zamandır kullandığım kulaklığım şuan indirimde SteelSeries Arctis Nova 5P, bu 5p 5x düz 5 olayı ne dersen 5p alınca ekstra playstationla da uyumlu oluyor ek özellik neden olmasın yani. Şuanda da fiyatında fırsat var 7499 olmuş amazonda https://link.amazon/B09sS10W2 çok net söyleyebilirim ki verdiğin 1tl için bile pişman olmazsın gerek 2.4 çekim kalitesi, oyun ve müzik performansı, bitmeyen şarjıyla mükemmel. 2 hafta aktif baya baya kullanıp sonrasında 30 dakika şarj sonrası kullanıma devam ediyorum mükemmel cidden ek olarak cidden çok rahat
Şöyle söyleyeyim bende çok araştırdım hyperx modellerini hatta arkadaşımda deneme şansım oldu cloud 3 modelini ona rağmen hiç pişman olmadım aksine çok daha memnun kaldım ek olarak attığım linkte zaten amazon satıcı en ufak pürüz çıkmadan sorun çıksa dahi hatta sorun çıkmasın 2 yıla yakın kulaklığı sıfırlayayım yenisi gelsin desen değişim istesen bile değişim yapıyorlar bunu da göz önünde bulundurmak lazımKafamda aslında bunu almak vardı ama bazı insanlar HYPERX Cloud III S daha iyi demiş, fiyatı da 6299 TL, yani daha ucuz. Kafam o konuda biraz karıştı açıkçası.
Bu değişim olayı amazon kaynaklı mı yoksa steelseries kaynaklı mı? Mevcutta düz kablolu Arctis 1 kullanıyorum genel olarak memnunum sadece kablosunda temassızlık oluştu ve padleri söküldü ama onun dışında güzel uygun bir kulaklıktı.Şöyle söyleyeyim bende çok araştırdım hyperx modellerini hatta arkadaşımda deneme şansım oldu cloud 3 modelini ona rağmen hiç pişman olmadım aksine çok daha memnun kaldım ek olarak attığım linkte zaten amazon satıcı en ufak pürüz çıkmadan sorun çıksa dahi hatta sorun çıkmasın 2 yıla yakın kulaklığı sıfırlayayım yenisi gelsin desen değişim istesen bile değişim yapıyorlar bunu da göz önünde bulundurmak lazım
Düz Nova 5 de 7,999 TL arada 500 tl fark var, düz olanı almak daha mı mantıklıdır?Uzun zamandır kullandığım kulaklığım şuan indirimde SteelSeries Arctis Nova 5P, bu 5p 5x düz 5 olayı ne dersen 5p alınca ekstra playstationla da uyumlu oluyor ek özellik neden olmasın yani. Şuanda da fiyatında fırsat var 7499 olmuş amazonda https://link.amazon/B09sS10W2 çok net söyleyebilirim ki verdiğin 1tl için bile pişman olmazsın gerek 2.4 çekim kalitesi, oyun ve müzik performansı, bitmeyen şarjıyla mükemmel. 2 hafta aktif baya baya kullanıp sonrasında 30 dakika şarj sonrası kullanıma devam ediyorum mükemmel cidden ek olarak cidden çok rahat
düz almak mantıksız attığım 5p ile düz 5in tek farkı 5pnin playstationa da sorunsuz bağlanabilmesi, tamamen aynı kulaklıklar sadece ek özelliği var ve daha uygunDüz Nova 5 de 7,999 TL arada 500 tl fark var, düz olanı almak daha mı mantıklıdır?
amazon kaynaklıBu değişim olayı amazon kaynaklı mı yoksa steelseries kaynaklı mı? Mevcutta düz kablolu Arctis 1 kullanıyorum genel olarak memnunum sadece kablosunda temassızlık oluştu ve padleri söküldü ama onun dışında güzel uygun bir kulaklıktı.