sen kullanıyor musun dostum bunuStok gelirse bu
Wraith Cosmic Glass Mousepad
wraithesports.com
Hayır ama çok övülüyor, Ben bunu kullanıyorum.sen kullanıyor musun dostum bunu
Ben kullanıyorum elim terlediği veya rahatsızlık hissetiğim için kumaş mousepad kullanamıyordum bunu alınca sorun çözüldü. Elim terlese bile hemen buharlaşıyor camın üzerindesen kullanıyor musun dostum bunu
Ama şöyle kötü yanı var çok rahat değil sürekli kullanımda ağrı yapabilir kolundaBen kullanıyorum elim terlediği veya rahatsızlık hissetiğim için kumaş mousepad kullanamıyordum bunu alınca sorun çözüldü. Elim terlese bile hemen buharlaşıyor camın üzerinde
o zaman bir ufak tırstım ya yeri geliyo 15-16 saat pc basında oluyorum bu mouse pad benim için biraz sıkıntı olur gibi hissettimBen kullanıyorum elim terlediği veya rahatsızlık hissetiğim için kumaş mousepad kullanamıyordum bunu alınca sorun çözüldü. Elim terlese bile hemen buharlaşıyor camın üzerinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama şöyle kötü yanı var çok rahat değil sürekli kullanımda ağrı yapabilir kolunda
Alabilsem bende https://www.artisan-jp.com/cs-hien-eng.html artisan almayı düşünüyorum da zoro zaman bir ufak tırstım ya yeri geliyo 15-16 saat pc basında oluyorum bu mouse pad benim için biraz sıkıntı olur gibi hissettim