Deepcool Ak620 Digital Pro Alınır mı?

engin147

80+
Reaksiyon skoru
47
Bütçe
4000
İyi günler arkadaşlar sarı sitede 8 ay kadar kullanılmış 1 yıldan fazla garantisi devam ediyormuş kutusu faturası garanti belgesi herşeyi eksiksiz Mevcutmuş DeepCool Ak620 digital pro Hava soğutucu almayı düşünüyorum satan kişi fanın birini ramleri kapatıyor diye kullanmamış herhangi Bi sorunu yok diye belirtti alırsam test edip alırım ama almama değermi diye burdan sizlerinde fikirlerini almak istedim fiyat olarak 3700 tl istedi en son bende şu an ak400 digital kullanıyorum 3 senedir memnunum ancak 7800x3d artık biraz yetmiyor o yüzden çift kuleye geçmek istedim yandığım Bi soğutucu olduğu için buna yöneldim sıfırı piyasa olmadığı için mecbur 2.elde bulunuyor tek tük ekranlı model sevdiğim için ve soğutucuyu az çok kullandığım model cinsinden olduğu için alıyım diye düşünüyorum sessizlik istediğim için bu şekilde almayı düşünüyorum sizin görüşleriniz nedir bu konu hakkında

tabii ki alınmaz kardeşim o fiyata 360ml sıfır soğutma alabiliyorsunuz.ak620 nin hakkı max 2 bin tl fazlasını hak eden bir ürün değil.siz illa hava soğutma istiyorsanız bir kaç model sıfır ve kendi adınıza alabileceğiniz ürünler paylaşabilirim.böyle kalpazanlardan da uzak durmuş olursunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

seç beğen al kardeşim. alt tarafı bir marka yazacak diye o akdar para verilmez 2. bir ürüne. bir düzüne ürünler paylaştım hangisi size uygun ise alın geçin.

Ocypus = deepcool
Segotep = thermalright
Birbirinin yan sanayi kopyası gibi, bunu bilerek al kesinlikle

Sessiz fanlara sahip model arıyorum arkadaşlar thermalright peerless assassin 120 digital aldım rezonans ve fanlarından yalpalama olduğu için iade ettim malzeme kalitesinden de memnun değildim o yüzden thermalright almam kolay kolay sıvı da almam

Ocypus = deepcool
Segotep = thermalright
thermalright iyi mi? kanka sen bu konuları bilen birine benzıyorsun ben de konu açmıstım soğutucu ile ilgili yazmıştın. thermalright assasin x120 refined se aldim sence mantıklı mıydı ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-06-21 090532.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-21 090532.webp
    77.4 KB · Hit: 6
Sessiz fanlara sahip model arıyorum arkadaşlar thermalright peerless assassin 120 digital aldım rezonans ve fanlarından yalpalama olduğu için iade ettim malzeme kalitesinden de memnun değildim o yüzden thermalright almam kolay kolay sıvı da almam
sessiz fan istiyorsanız cooler master hyper 622 halo alacaksınız. ayrıca 7800x3d üflesen soğur neden bu kadar çok fazla takıntı yaptınız ki ? aynı işlemciyi kullanıyorum.

thermalright iyi mi? kanka sen bu konuları bilen birine benzıyorsun ben de konu açmıstım soğutucu ile ilgili yazmıştın. thermalright assasin x120 refined se aldim sence mantıklı mıydı ?
kullandığınız işlemci nedir.

Son düzenleme:
Ocypus = deepcool
Segotep = thermalright
yanlışi bilgi veriyorsunuz! hepsi ayrı bir markadır. yan sanayi diye bir şey yoktur. bir klavuz içinden hepsi ürün yapmakta ve bu ürünleri şekillendirmek markaların imzalarına kalmış bir şey. aynı markanın bir benzerini yapması o firmanın aynı çatı katı altında benzer bişey yapması demek değil. o zaman asus ile msi da birbirinin yan sanayisi :) olur mu öyle ? toparlarsak bütün firmaların kalıpları aynıdır üst perdesini şekillendirmek firmalara kalmış bir şeydir. saydıgınız markaların hepsi kendi dalında çok çok çok başarılı ürünleri var.

sessiz fan istiyorsanız cooler master hyper 622 halo alacaksınız. ayrıca 7800x3d üflesen soğur neden bu kadar çok fazla takıntı yaptınız ki ? aynı işlemciyi kullanıyorum.

Cooler master hyper modelleri aklıma geldi hocam sessizlik olarak nasıldır fanları bilmiyorum şu an hyper 622 halo 5200 tl fiyatı var 612 apex ise 4100 tl bu şekilde fiyatları biraz fazla değilmi bunlar için

hocam r5 5600 ile stok fan kullanıyordum önceden 93 dereceydi valorantta şimdi işlemciyi bendeki en ağır oyunlarda denedim 60'ı geçmiyor. ama 2 egzoz fan var onun da etkisi olabilir mi

hocam r5 5600 ile stok fan kullanıyordum önceden 93 dereceydi valorantta şimdi işlemciyi bendeki en ağır oyunlarda denedim 60'ı geçmiyor. ama 2 egzoz fan var onun da etkisi olabilir mi
güle güle kullanın fazlasıyla yetiyormuş demekki.insan ihtiyacından fazlasını talep ettiği için soğutucudan da devasal şeyler bekliyor'yetmiyor dediğimiz kısımda burdan geliyor.halbuki 2 mizde biliyoruz o işlemciyi çok rahatlıkla soğutabileceğini değil mi ? :) yani 2 3 derece için yüksek tüketici olmamak gerek.

Cooler master hyper modelleri aklıma geldi hocam sessizlik olarak nasıldır fanları bilmiyorum şu an hyper 622 halo 5200 tl fiyatı var 612 apex ise 4100 tl bu şekilde fiyatları biraz fazla değilmi bunlar için
ultra sessizlik istiyorsanız ve soğutması üst seviye talebiniz varsa 622 hyper biçilmiş kaftandır. Benim profilim de noctua nh d15 g2 modeli mevcut bu ürünü satıp coolermaster hyper 622 aldım 3 derece daha serin ve noctua dan çok çok çok daha sessiz. cooler master halo fanların 3.gen versiyonu çok pahalı 1500tl ye geliyor fanın tanesi o yüzden olabilir fiyatının yüksek oluşu.

sizin işinizi bu ürün çok fazlasıyla tatmin edecektir alın geçin. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-ag620-bk-argb-v2-fiyati,1165294957.html

Son düzenleme:
Geri