🔥İndirim DeepCool AK620 Digital Pro 2.644,48 TL +69,00 TL kargo

Onu izlemiştim direk keşfetime düşmüştü
aynen hocam baya izlenmişti zamanında youtuberlarda videosunu çekmişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet malum site adını kimse anmıyor :D :D bazıları çok korkuyor doğal olarak :D
hocam imzanızda gördüm konu ile alakasız fab v4 siyah kumaş almayı düşünüyorum ne dersiniz kalitesi kumaşı uzun kullanımda vs yorumlarınızı bekliyorum :)

aynen hocam baya izlenmişti zamanında youtuberlarda videosunu çekmişti

hocam imzanızda gördüm konu ile alakasız fab v4 siyah kumaş almayı düşünüyorum ne dersiniz kalitesi kumaşı uzun kullanımda vs yorumlarınızı bekliyorum :)
3 seneden fazla oldu ürün sağlam asiri konfor değil gibi ama orta konfor kumaşi terletmiyor en büyük artısı bu yastık kayıyor ara sırttan yeni gönderdiklerinde bu sorunlar yok genelde fixlenmis.
Halen taş gibi koltuk tik yok gicirti yok kol koydum kısım bu aralar sertleşti doğal olarak bir kol koyma yerini sevmedim niyese.
Ama genel olarak sağlam ürün.

bunlar gelicekti gelemedi

3 seneden fazla oldu ürün sağlam asiri konfor değil gibi ama orta konfor kumaşi terletmiyor en büyük artısı bu yastık kayıyor ara sırttan yeni gönderdiklerinde bu sorunlar yok genelde fixlenmis.
Halen taş gibi koltuk tik yok gicirti yok kol koydum kısım bu aralar sertleşti doğal olarak bir kol koyma yerini sevmedim niyese.
Ama genel olarak sağlam ürün.
hocam 8k olmuş fiyatları geçen yaz 6k dı 2k zam nedir ya 7 ay oldu

Deepcool kasa aldım bu ürünü çok düşündüm sonra gittim phantom spirit aldım.

hocam 8k olmuş fiyatları geçen yaz 6k dı 2k zam nedir ya 7 ay oldu
max hakkı 6-7 zio kampanyalı ürünler vardı bak istersen:D

bunlar gelicekti gelemedi
çirkin kral thermaright fp olur inş.
sanki zorla tuturmuşlar :D thermaright sıvı dijitalleri aynı hep çirkin yoksa harika ürünler :D

Deepcool kasa aldım bu ürünü çok düşündüm sonra gittim phantom spirit aldım.
en güzeli:D

max hakkı 6-7 zio kampanyalı ürünler vardı bak istersen:D

çirkin kral thermaright fp olur inş.
sanki zorla tuturmuşlar :D thermaright sıvı dijitalleri aynı hep çirkin yoksa harika ürünler :D

en güzeli:D
öyle yapacağım hocam büyük ihtimalle zio nun mağazası yakınımda sayılır daha geçen ay amcama zio dan koltuk aldık olmadı gider oradan bakarım

öyle yapacağım hocam büyük ihtimalle zio nun mağazası yakınımda sayılır daha geçen ay amcama zio dan koltuk aldık olmadı gider oradan bakarım
git bak beğen al gözün görür en aziyla :D oturur test edersin.

Ak620 kullanan varmı 9 7900 için yetermi suanki kule tipi soğutucum forza 5 de 84 leri gösteriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,038
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri