aynen hocam baya izlenmişti zamanında youtuberlarda videosunu çekmiştiOnu izlemiştim direk keşfetime düşmüştü
hocam imzanızda gördüm konu ile alakasız fab v4 siyah kumaş almayı düşünüyorum ne dersiniz kalitesi kumaşı uzun kullanımda vs yorumlarınızı bekliyorumevet malum site adını kimse anmıyor![]()
bazıları çok korkuyor doğal olarak
![]()
3 seneden fazla oldu ürün sağlam asiri konfor değil gibi ama orta konfor kumaşi terletmiyor en büyük artısı bu yastık kayıyor ara sırttan yeni gönderdiklerinde bu sorunlar yok genelde fixlenmis.aynen hocam baya izlenmişti zamanında youtuberlarda videosunu çekmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam imzanızda gördüm konu ile alakasız fab v4 siyah kumaş almayı düşünüyorum ne dersiniz kalitesi kumaşı uzun kullanımda vs yorumlarınızı bekliyorum![]()
hocam 8k olmuş fiyatları geçen yaz 6k dı 2k zam nedir ya 7 ay oldu3 seneden fazla oldu ürün sağlam asiri konfor değil gibi ama orta konfor kumaşi terletmiyor en büyük artısı bu yastık kayıyor ara sırttan yeni gönderdiklerinde bu sorunlar yok genelde fixlenmis.
Halen taş gibi koltuk tik yok gicirti yok kol koydum kısım bu aralar sertleşti doğal olarak bir kol koyma yerini sevmedim niyese.
Ama genel olarak sağlam ürün.
Neyinden korkcam la ismini yazınca modlar uyarı veriyor donanim arşivi ile s-nerji kavgalı diyeevet malum site adını kimse anmıyor![]()
bazıları çok korkuyor doğal olarak
![]()
max hakkı 6-7 zio kampanyalı ürünler vardı bak istersenhocam 8k olmuş fiyatları geçen yaz 6k dı 2k zam nedir ya 7 ay oldu
çirkin kral thermaright fp olur inş.
en güzeliDeepcool kasa aldım bu ürünü çok düşündüm sonra gittim phantom spirit aldım.
öyle yapacağım hocam büyük ihtimalle zio nun mağazası yakınımda sayılır daha geçen ay amcama zio dan koltuk aldık olmadı gider oradan bakarımmax hakkı 6-7 zio kampanyalı ürünler vardı bak istersen
çirkin kral thermaright fp olur inş.
sanki zorla tuturmuşlarthermaright sıvı dijitalleri aynı hep çirkin yoksa harika ürünler
en güzeli![]()
git bak beğen al gözün görür en aziylaöyle yapacağım hocam büyük ihtimalle zio nun mağazası yakınımda sayılır daha geçen ay amcama zio dan koltuk aldık olmadı gider oradan bakarım