Knnmw
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,429
https://www.epey.com/anakart/asus-tuf-b450-plus-gaming.html Anakartım bu 2 sata 1 tane m2 ssd'im olduğu için mecbur sata almam lazım 2k küsüre 1tb güzel öneriniz var mı?
Dönüştürücü alıp m2 kullanmak ister misin ?https://www.epey.com/anakart/asus-tuf-b450-plus-gaming.html Anakartım bu 2 sata 1 tane m2 ssd'im olduğu için mecbur sata almam lazım 2k küsüre 1tb güzel öneriniz var mı?
960ın kaçını kullanabiliyoruz acabaDönüştürücü alıp m2 kullanmak ister misin ?
Bu ssd indirimde. Nasıl ürün bakmak lazım.
![]()
KIOXIA EXCERIA 960GB SATA 3.0 2.5 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) | ITOPYA
KIOXIA EXCERIA 960GB SATA 3.0 2.5 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) En iyi fiyat seçenekleri ile BK-LTC10Z960GG8 ITOPYA'dawww.itopya.com
Sanırım 894 gb kullanılabiliyor. 1tb alsan 931gb kullanılıyor.960ın kaçını kullanabiliyoruz acaba
birde dönüştürücü olayı nasıl oluyor hocam hızda düşüş olmuyor mu?
dönüştürücüye gerek yok o zaman 100tl fazla verip amazondan alıp orada vade farksız taksit ile almayı düşünüyorum attığınız ssdyi.Sanırım 894 gb kullanılabiliyor. 1tb alsan 931gb kullanılıyor.
Dönüştürücü kullanırsan hızda düşüş oluyor maalesef.
Hızda düşüş olur ama sata ssdden hızlı çalışır yinede. PCI-e m2 dönüştürücü alın daha sonra sistem değişirsenizde işinize yarar.960ın kaçını kullanabiliyoruz acaba
birde dönüştürücü olayı nasıl oluyor hocam hızda düşüş olmuyor mu?
axess ve ya maximum kartın varsa itopyadan 3 taksit peşin fiyatına alabilirsin.dönüştürücüye gerek yok o zaman 100tl fazla verip amazondan alıp orada vade farksız taksit ile almayı düşünüyorum attığınız ssdyi.
aman hocam 1tb okuma yazma nediraxess ve ya maximum kartın varsa itopyadan 3 taksit peşin fiyatına alabilirsin.
M2 ssd alsan yaklaşık dönüştürücü ile 1tb okuma yazma hızı alırsın.
Bizde böyle.aman hocam 1tb okuma yazma nedir![]()
Bana kaç tl girecek hocam bi örnek ürün atar mısınızHızda düşüş olur ama sata ssdden hızlı çalışır yinede. PCI-e m2 dönüştürücü alın daha sonra sistem değişirsenizde işinize yarar.
Dönüştürücü olayı nasıl oluyor bana bir tane dönüştürücü bir tane de m2 ssd atar mısınız o zaman.M2 ssd alsan yaklaşık dönüştürücü ile 1000gb ortalama okuma yazma hızı alırsın.
Dönüştürücü daha uyguna alınabilir. Örnek olması amacıyla attım.Bana kaç tl girecek hocam bi örnek ürün atar mısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dönüştürücü olayı nasıl oluyor bana bir tane dönüştürücü bir tane de m2 ssd atar mısınız o zaman.
Bunu burada nereye takıyoruz tam olarak ?
Bana kaç tl girecek hocam bi örnek ürün atar mısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dönüştürücü olayı nasıl oluyor bana bir tane dönüştürücü bir tane de m2 ssd atar mısınız o zaman.