Medium boy ve marka olursa sevinirim. Işıklı ve masa boy istemiyorum.
Arasındaki fark nedirPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Medium ve Large.Arasındaki fark nedir
Küçük yetersiz mi gelir ? Mesela ben 3000 DPI, CS içinde ise 3.8 hassasiyette oynuyorum. Mouse çoğunlukla milim hareket ediyor.Medium ve Large.
Yerinizde olsaydım Large alırdım.
Hem ileriye dönük hem de çok memnun kalacağınızı garanti ederim.
Bu tavsiyemi de her ölçüsünü kullanan biri olarak veriyorum.
Şimdiden güzel günlerde kullanın.
Steelseries Mousepad'ler zaten profesyoneller için geliştirilmiş ve onların da tercih ettiği bir marka ve ürünleridir.Küçük yetersiz mi gelir ? Mesela ben 3000 DPI, CS içinde ise 3.8 hassasiyette oynuyorum. Mouse çoğunlukla milim hareket ediyor.
Teşekkürler hocam, large modelini almayı daha uygun gördüm. Çok hareket ettirmesem de daha rahat hissettirir diye düşündüm.Steelseries Mousepad'ler zaten profesyoneller için geliştirilmiş ve onların da tercih ettiği bir marka ve ürünleridir.
Medium Mousepad : Hassasiyetin yüksek ve kısa hareketler ile mouse'u kullanıyorsan ideal.
Large Mousepad : Hassasiyetin düşük ve mouse'una fazla alan gerekliyse ideal.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Daha da detaylı bilgi istersen buradan bakabilirsin.
![]()
QcK Serisi - Gaming Mousepad
QcK mousepadleri profesyonel eSpor oyuncuları tarafından en çok tercih edilenler arasında. Efsanevi mikro dokuma kumaş, QcK'yi dünyanın en çok satan oyun alanı haline getirmiştir. Efsanevi mikro dokuma kumaş, QcK'yi dünyanın en çok satan oyun alanı haline getirmiştir.tr.steelseries.com
Aynen dediğiniz gibi.Teşekkürler hocam, large modelini almayı daha uygun gördüm. Çok hareket ettirmesem de daha rahat hissettirir diye düşündüm.