- Reaksiyon skoru
- 137
İyisi bulunurArkadaşıma alicazda bu mouseu bulmus 170tl bu fiyata daha iyisi varmı?
Sakın almayın derim. Ürünle ilgili canlı görüşmeler yaptım ve valorant , apex legends gibi oyunlarda niteliksiz ve performanssız kalacağını söylediler. İndirimleri takip edip eğer yakalayabilirseniz razer viper miniyi fazlasıyla tavsiye ederim.Arkadaşıma alicazda bu mouseu bulmus 170tl bu fiyata daha iyisi varmı?
Razer deathadder?Arkadaşıma alicazda bu mouseu bulmus 170tl bu fiyata daha iyisi varmı?
www.n11.com
Elin küçüklüğüyle viper mini'nin bir alakası yok. Eli büyük olan da küçük olan da çok rahat kullanabiliyor.Yazık olur verdiğiniz paraya, almışken şunlardan birini alın
Elin küçük ise
![]()
RAZER Viper Mini Gaming Mouse Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAZER Viper Mini Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
![]()
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 8500 DPI 6 Tuş Optik RGB Kablolu Gaming Mouse - incehesap.com
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 8500 DPI 6 Tuş Optik RGB Kablolu Gaming Mouse fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Elin büyük ise
Razer Deathadder Essential RZ01-02540100-R3M1 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer Deathadder Essential RZ01-02540100-R3M1 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Eli büyük olan kullanamaz, ben kullanamadım oradan biliyorum, avuç içim kadar mouse.Elin küçüklüğüyle viper mini'nin bir alakası yok. Eli büyük olan da küçük olan da çok rahat kullanabiliyor.