sadece kasa ise seçenekler o kadar da kısıtlı değil. ; Anakart = gigabyte b550 ds3hdediğim bütçeye uyarsa olur. arma reforger, cs, hikaye oyunları oynuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekran kartlı istiyorum öyle iyiye var mıdır acaba komple kasa? bekliyorum önerilerinizi
Aralarında 1k var b580 5600 ile driver sorunu yapabilir ayrıcabütçeyi çok aşıyor öyle ama
amd ekran kartlarından anlamıyorum ve anlamadığım için de almayı tercih etmiyorumsadece kasa ise seçenekler o kadar da kısıtlı değil. ; Anakart = gigabyte b550 ds3h
İşlemci ; Amd Ryzen 5 5600
Ekran kartı: RX 6500xt
SSD : Kingston NV2 500GB NVMe PCIe 4.0
Ram : Lexar thor 2x8GB 3200mhz
Psu: Power Boost 600w 80+ bronze
Kasa : görünüşe o kadar önem veren biri
Değilsen eğer sistemine tam oturacak Game Booster Gb modelini tercih edebilirsin toplamı 20k ya dayanıyor yanlış değilsem diyebileceğin güzel bir sistem olur.
b580 baya iyi diyorlardı. 5600 ile driver sorunu yaşatabilecekse direkt intel işlemci alınsa olmaz mı?topladığımda 22.840 yapıyor
işlemci ![]()
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.428,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ekran kartı anakart ![]()
Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B450M-HDV R4 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.136,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ram ![]()
Kingston Fury Beast 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BB/16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Beast 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BB/16 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Beast 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BB/16 Ram özelliklerini incele, 1.549,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ssd ![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kasa+psu soğutucu
bütçeniz artarsa attığım sisteme bakabilirsiniz aslındaamd ekran kartlarından anlamıyorum ve anlamadığım için de almayı tercih etmiyorum
@Kerimkygn @K1dot bir saat sonra cevap veriyorum kusura bakmayın hocam. arma reforger ile csyi akıcı oynatsa bide hikaye oyunlarını orta yüksek oynatsa kâfi bana. amd ekran kartları nasıl çalışır hangileri iyi bilmiyorum eskiden çoı kfazla driver sorunu vardı.
b580 baya iyi diyorlardı. 5600 ile driver sorunu yaşatabilecekse direkt intel işlemci alınsa olmaz mı?
driver sorunu olur diye bir şey demedim ben öyle bir şey olduğunuda yeni duydumevet bakıyorum suan da 5600 ile uyumsuzluk olabilir demişsiniz. intel işlemci alınsa olur mu yine
aaa çok pardon kerimkygnin dediğini senin söylediğini sandım yukarda demişdriver sorunu olur diye bir şey demedim ben öyle bir şey olduğunuda yeni duydum
Aralarında 1k var b580 5600 ile driver sorunu yapabilir ayrıca
ben öyle bir şey duymadım hocam kullananlarda vardı sanırsamaaa çok pardon kerimkygnin dediğini senin söylediğini sandım yukarda demiş
Birkaç dakika bekler misin?
Ekran kartı İntel arc b580 işlemciRyzen 5700 kasa fazeon f1 650 w Anakart yonga seti b550m olan her hangibi bir Anakart ram kaç gb ve şad ne kadar istiyorsun
"Ssd"
onu ben dedim b580 yüksek orta kart bu yüzden fhd dede sorun yastaabilir (tam performansını kullnanamaz ve dar bogaz yapar) lakin 5600 ilede sorun yok tekrardan bi baktımevet bakıyorum suan da 5600 ile uyumsuzluk olabilir demişsiniz. intel işlemci alınsa olur mu yine
evt haklısının birde öyle saçma bir kart ama en sor driverlarda valoda vbir tık düzelmiştics2 valorant rekabetci oynuyorsa ARC B580 memnun etmeyecektir ancak hikayeli oyunlarda gerçekten çok çok mükemmel ekran kartı fiyatına göre gta 5 enhanced rt en sonda 2k çözünürlük bütün ayarlar en en sonda fsr ultra kalite modunda 70 100 fps oynuyorsunuz ortalama 84 fps veriyor mükemmel cs2 ve valorant ile hiç optimize değil sadece birde başka oyunlarda var optimize olmadığı ancak gerçekten bu fiyata bu halii bile cok iyi ben kullanıyorum memnunum cs2 ve valorant dışında.