Max 20bin TL sistem önerisi

phopshen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
356
Bütçe
20000
Arkadaslar Max 20bine kasa var mıdır ekran kartlı? cikabilirsem 21 olabilir. Umarım vardır geçen 18kya bir şey görmüştüm bulamadım onu. Oyun oynayacagim

dediğim bütçeye uyarsa olur. arma reforger, cs, hikaye oyunları oynuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartlı istiyorum öyle iyiye var mıdır acaba komple kasa? bekliyorum önerilerinizi
sadece kasa ise seçenekler o kadar da kısıtlı değil. ; Anakart = gigabyte b550 ds3h
İşlemci ; Amd Ryzen 5 5600
Ekran kartı: RX 6500xt
SSD : Kingston NV2 500GB NVMe PCIe 4.0
Ram : Lexar thor 2x8GB 3200mhz
Psu: Power Boost 600w 80+ bronze
Kasa : görünüşe o kadar önem veren biri
Değilsen eğer sistemine tam oturacak Game Booster Gb modelini tercih edebilirsin toplamı 20k ya dayanıyor yanlış değilsem diyebileceğin güzel bir sistem olur.

sadece kasa ise seçenekler o kadar da kısıtlı değil. ; Anakart = gigabyte b550 ds3h
İşlemci ; Amd Ryzen 5 5600
Ekran kartı: RX 6500xt
SSD : Kingston NV2 500GB NVMe PCIe 4.0
Ram : Lexar thor 2x8GB 3200mhz
Psu: Power Boost 600w 80+ bronze
Kasa : görünüşe o kadar önem veren biri
Değilsen eğer sistemine tam oturacak Game Booster Gb modelini tercih edebilirsin toplamı 20k ya dayanıyor yanlış değilsem diyebileceğin güzel bir sistem olur.
amd ekran kartlarından anlamıyorum ve anlamadığım için de almayı tercih etmiyorum

@Kerimkygn @K1dot bir saat sonra cevap veriyorum kusura bakmayın hocam. arma reforger ile csyi akıcı oynatsa bide hikaye oyunlarını orta yüksek oynatsa kâfi bana. amd ekran kartları nasıl çalışır hangileri iyi bilmiyorum eskiden çoı kfazla driver sorunu vardı.

topladığımda 22.840 yapıyor
işlemci
ekran kartı
anakart
ram
ssd
kasa+psu
soğutucu
b580 baya iyi diyorlardı. 5600 ile driver sorunu yaşatabilecekse direkt intel işlemci alınsa olmaz mı?

Son düzenleme:
amd ekran kartlarından anlamıyorum ve anlamadığım için de almayı tercih etmiyorum

@Kerimkygn @K1dot bir saat sonra cevap veriyorum kusura bakmayın hocam. arma reforger ile csyi akıcı oynatsa bide hikaye oyunlarını orta yüksek oynatsa kâfi bana. amd ekran kartları nasıl çalışır hangileri iyi bilmiyorum eskiden çoı kfazla driver sorunu vardı.

b580 baya iyi diyorlardı. 5600 ile driver sorunu yaşatabilecekse direkt intel işlemci alınsa olmaz mı?
bütçeniz artarsa attığım sisteme bakabilirsiniz aslında

evet bakıyorum suan da 5600 ile uyumsuzluk olabilir demişsiniz. intel işlemci alınsa olur mu yine
driver sorunu olur diye bir şey demedim ben öyle bir şey olduğunuda yeni duydum

6500xt 4gb vrami var aşırı kötü neden öneriliyor acaba anlamış değilim

Birkaç dakika bekler misin?

Ekran kartı İntel arc b580 işlemciRyzen 5700 kasa fazeon f1 650 w Anakart yonga seti b550m olan her hangibi bir Anakart ram kaç gb ve şad ne kadar istiyorsun

"Ssd"

cs2 valorant rekabetci oynuyorsa ARC B580 memnun etmeyecektir ancak hikayeli oyunlarda gerçekten çok çok mükemmel ekran kartı fiyatına göre gta 5 enhanced rt en sonda 2k çözünürlük bütün ayarlar en en sonda fsr ultra kalite modunda 70 100 fps oynuyorsunuz ortalama 84 fps veriyor mükemmel cs2 ve valorant ile hiç optimize değil sadece birde başka oyunlarda var optimize olmadığı ancak gerçekten bu fiyata bu halii bile cok iyi ben kullanıyorum memnunum cs2 ve valorant dışında.

evet bakıyorum suan da 5600 ile uyumsuzluk olabilir demişsiniz. intel işlemci alınsa olur mu yine
onu ben dedim b580 yüksek orta kart bu yüzden fhd dede sorun yastaabilir (tam performansını kullnanamaz ve dar bogaz yapar) lakin 5600 ilede sorun yok tekrardan bi baktım

cs2 valorant rekabetci oynuyorsa ARC B580 memnun etmeyecektir ancak hikayeli oyunlarda gerçekten çok çok mükemmel ekran kartı fiyatına göre gta 5 enhanced rt en sonda 2k çözünürlük bütün ayarlar en en sonda fsr ultra kalite modunda 70 100 fps oynuyorsunuz ortalama 84 fps veriyor mükemmel cs2 ve valorant ile hiç optimize değil sadece birde başka oyunlarda var optimize olmadığı ancak gerçekten bu fiyata bu halii bile cok iyi ben kullanıyorum memnunum cs2 ve valorant dışında.
evt haklısının birde öyle saçma bir kart ama en sor driverlarda valoda vbir tık düzelmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,348
Üyeler
183,415
Son üye
İsmail.001
Geri