SucukluYumurta
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 475
pardon görmemişim1.0 araba karadeniz için yetersiz
pardon görmemişim1.0 araba karadeniz için yetersiz
Bilmiyorum ama meganeyi satıp golfe binmek eşekten inip daha pahalı bir eşeğe binmek olur benceAlsa satılması zor olur. Araba alrken piyasasına da bakılmalı kolay satılacak araba alınmalı. Mesela 2015 ve üstü Golf, Polo, Passat, Caddy gibi modeller çok çabuk satılıyor ve çok iyi bir piyasaya sahipler. Ama mesela Volkswagen Coupe Cabrio, kısacası CC'nin pek piyasası yok, satılması gerçekten zor ve zarar etme durumu fazla.
biri gayış mı dedi linea her şeyden önemlidir evlat2010 olsa ne yazar Mercedes bu dedemin 1987 E200'e bindim hala gayış gibi yarım milyona yaklaşmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1.0 ?
Golf ile Megane arasında ciddi fark var.Bilmiyorum ama meganeyi satıp golfe binmek eşekten inip daha pahalı bir eşeğe binmek olur bence![]()
Tork u çok düşük değilmiş evet ama megane satıp polo alınmaz kusura bakayın1.0 araba yokuşta gitmez diyen cahillik yapıyordur kusura bakmayın.
Bu bütçede 2016/17 golf jetta focus gibi araçlar mantıklı olacaktır.
CC mantıklı geldi ama piyasası biraz kötüGolf ile Megane arasında ciddi fark var.
Ben polo demedim ki Golf dedim.Tork u çok düşük değilmiş evet ama megane satıp polo alınmaz kusura bakayın![]()
CC güzel arabadır 2.0 olanları da kuvvetlidir lakin vergisi bakımı yakıtı çok olur.CC mantıklı geldi ama piyasası biraz kötü
Ben polo demedim ki Golf dedim.
Buna cevap verdim1.0 araba yokuşta gitmez diyen cahillik yapıyordur .
İlk olarak Volkswagen araçların arızası çok az oluyor. Golf'un içine hiç bindiniz mi bilmiyorum ama 2015 ve üstü en düşük paketlerin bile iç dizaynı Passat'lar gibi, gerçekten çok güzel. Hatchback bir araca göre ise iç hacmi gerçekten geniş. Çok kısa sürede al-sat da yapılabiliyor, piyasası en çok olan modellerden biri.Bilmiyorum ama meganeyi satıp golfe binmek eşekten inip daha pahalı bir eşeğe binmek olur bence![]()
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...mezz..karsinizda-kara-sovalye-942410677/detay 1.4 TSI cc?Ben polo demedim ki Golf dedim.
CC güzel arabadır 2.0 olanları da kuvvetlidir lakin vergisi bakımı yakıtı çok olur.
Passat B7 kasa 1.4TSI bakabilirsiniz.
Yanlarda boya var demiş hocam araba kayış gibi ama büyük ihtimalle bütün kapılar felan boyalı alınmaz.https://www.sahibinden.com/ilan/vas...mezz..karsinizda-kara-sovalye-942410677/detay 1.4 TSI cc?
Nasıl