- Reaksiyon skoru
- 5,859
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yoo aile çok büyük kardeşler arasında arsa bölünmesi olacakkimin ölmesini bekliyoz
Yoo aile çok büyük kardeşler arasında arsa bölünmesi olacakkimin ölmesini bekliyoz
ecük bize?Yoo aile çok büyük kardeşler arasında arsa bölünmesi olacak
Highline de var sanırsamBir üst paketini aldığın zaman komple ön 2 koltuk elektrikli oluyor diye biliyorum
Alınır
Volvo mantıklı geldi LPG atılsa çok iyi olur uyumlumudur acaba?Alınır
Thp motorun bloğu vardı sanırsam
Bilmiyorum gazcıya sormak lazımVolvo mantıklı geldi LPG atılsa çok iyi olur uyumlumudur acaba?
Dayım da 2014 Dizel otomatik var.Volvo mantıklı geldi LPG atılsa çok iyi olur uyumlumudur acaba?
Dizelden korkuyorum açıkcası EURO 7 kuralları gelince piyasasyı düşer diyeDayım da 2014 Dizel otomatik var.
Dizellerin performansı pek iyi değil ama yakıtı cidden az.
Araba çok kaliteli ve donanımlı.
Arka tasarımı çok şık
Olumsuz yanlari ise bagajının çok küçük olması.
Bu arada benzinli olanlar ocak söndürür![]()
O dediğin şeyin olması için 2030a kadar olması lazım ama şu anda öyle bir şey gelmez emin olDizelden korkuyorum açıkcası EURO 7 kuralları gelince piyasasyı düşer diye
Piyasa düşemez yani diyorsun 2030dan önceO dediğin şeyin olması için 2030a kadar olması lazım ama şu anda öyle bir şey gelmez emin ol
Dizel motoruna bakarsanda peugeot motoru yani kafan rahat olue
Bayram bitti bayramdan önce piyasa ölüydüPiyasa düşemez yani diyorsun 2030dan önce
Kardeşim 1.0 olduğuna bakma 95 hp gücünde ve Turbolu Piyasada 1.6 motoru olup 100 hp tonlarca araç var ve millet nerelere gidiyorlar. Hepsini bırak Toros dağ keçisi olduğu halde 72 hp ile Bu ünvanı kazanmış Ben polo 1.0 95 hp kullandım. araçta 5 kişi varken bolu dağına tırmandık 3 vitesle canavar gibi çıktık yığılmadı bile önce 2 ile denedim baktım topukladı 3 attım virajdan dolayı 4 e atamadım ama düz olsaydı 4 istiyordu.1.0 araba karadeniz için yetersiz