Max 2200TL Ekran Kartı

Sorun şu PSU için para yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam normalde RTX 3080 Ti yetiyor ama işin fantazisi Rx6700XT güzel bir kart
kart güzel de ne gerek var iş pcsi için
ne tür bi işle uğraşıyor arkadaşınız
bide bu sistem kaça patladı
2 ekran kartını destekleyen oyun neredeyse 0 ve destekleyenler de güzel oyunlar değil
arkadaşınıza fazladan 15k bindirmişsiniz
ki hiçbir işe yaramayacak
hiç

kart güzel de ne gerek var iş pcsi için
ne tür bi işle uğraşıyor arkadaşınız
bide bu sistem kaça patladı
2 ekran kartını destekleyen oyun neredeyse 0 ve destekleyenler de güzel oyunlar değil
arkadaşınıza fazladan 15k bindirmişsiniz
ki hiçbir işe yaramayacak
hiç
Hocam ne sorduğunuzu tam çözemedim ama anladığını cevapliyorum İmzadaki sisteme baktığınız gibi iş yaparken Oyun tasarımı veya 3D modelleme yapıyorum genelde ekip işi ama en hızlı ve enguclusu bende olduğu için ben yapıyorum 3080Ti render işlerken arkada 6700XT ile test ediyorum mesela UE5 bir proje var o oyun halledildi ama işlenirken iyice test ediyorum drop vs yememek için güçlü bir kart lazım 3080 2 sinide yapacak güçte ama zamandan gidiyor işte

Sistem ortalama 60K parçalar ekipmanlar genelde en tepe model tercih ettim

Evet alınabilir.
Sıfır takıntınız varsa RX 6400 tercih edebilirsiniz.

bu muhabbetten haberim yoktu ustam pardon
Biraz abartı birazda benim fantazilerum :D bunları sorgulayan ilk kişisin buarada

Evet alınabilir.
Sıfır takıntınız varsa RX 6400 tercih edebilirsiniz.
Yok ama şimdi vereceğim çocuk ışın izleme düşkünü yani 6400 ucuza gelecek kararım 6400 yönünde

Biraz abartı birazda benim fantazilerum :D bunları sorgulayan ilk kişisin buarada

Yok ama şimdi vereceğim çocuk ışın izleme düşkünü yani 6400 ucuza gelecek kararım 6400 yönünde
RX 6400 deki RTX ile anca minecraft RTX modu akıcı oynanır sanırım ama olsun 😀

Sıfır olması ve güncel bir kart olması avantaj bence 6400ün, yalnız sapphire almayın Powercolor alın bu seride.

RX 6400 deki RTX ile anca minecraft RTX modu akıcı oynanır sanırım ama olsun 😀

Sıfır olması ve güncel bir kart olması avantaj bence 6400ün, yalnız sapphire almayın Powercolor alın bu seride.
Sapphire bana GT730 a Ray Tracking eklemişler gibi geliyo PowerColor almayı düşünüyorum şuan

Bu fiyat a alınabilrcek en güçlü kart hangisi bu fiyata 2.el Rx570 buldum adam yatırım için almış hiç kullabilmamis kartın halinden belli oluyor sizce nasıl iyi mi?
RX 570 seçseniz FSR, RSR den mahrum GTX seçince dlss'den mahrum olacaksınız. Saf performans olarak evet ikiside bir tık daha güçlü ama yazılım desteği açısından çok daha iyi. Render performansı ikisini de ezer zaten.

RX 570 seçseniz FSR, RSR den mahrum GTX seçince dlss'den mahrum olacaksınız. Saf performans olarak evet ikiside bir tık daha güçlü ama yazılım desteği açısından çok daha iyi. Render performansı ikisini de ezer zaten.
FSR 570 te var diye biliyodum ama Güncel almak hep iyidir

RX 570 de FSR var. Hatta GTX serisi 10 ve 16 serisi Nvidia kartlara bile FSR geldi 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri