JumboG4rid3s
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,245
max 230 tl bütçem var kasama hava üflemesi için 3 tane fan önerisi istiyorum
bu fan mı yoksa3 adet kargo dahil 195 TL
![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Arctic f12 3 pinli ve cfm değeri daha düşük. Anakartında 3 pin fan hızını kontrol edebiliyor musun?bu fan mı yoksa
sizin attığınız fan mı
İkisini de değil.bu fan mı yoksa
sizin attığınız fan mı
bu fan iyi mi? alınır mı ne farkı var diğer arkadaşın attığı fandanİkisini de değil.
https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-no-12025-xt-12cm-4pin-pwm-kasa-fani bunu alın.
nasıl bakacağım anakartım Asus prime b450m-aArctic f12 3 pinli ve cfm değeri daha düşük. Anakartında 3 pin fan hızını kontrol edebiliyor musun?
Daha sessiz ve cfm - statik basınç anlamında da bir tık daha üstün.bu fan iyi mi? alınır mı ne farkı var diğer arkadaşın attığı fandan
Asus prime b450m-a
Hem ömrü düşer hem de ses kirliği olur.ben fanın hızını ayarlamam son devirde dönsün istiyorum ömrü çok kısa mı olur
bu fan 4 pinli bu fan geldiğinde ben bu fanı nasıl montajlıyacağımHem ömrü düşer hem de ses kirliği olur
Bir adet çoklayıcı alacaksınız çoklayıcının ucunu 4 pin girişine diğer ucunu molex'e bağlayacaksınzı sonra ise bir tanesi 4 pinli olanı gelecek şekilde bağlayacaksınız.bu fan 4 pinli bu fan geldiğinde ben bu fanı nasıl montajlıyacağım