omer_34
80+ Silver
alayım bari fiyatı çerez parasıBence geçmelisin
alayım bari fiyatı çerez parasıBence geçmelisin
Trust daha iyidir.Trust mı daha iyi bu mu sizce?
AOC GM200DREE RGB Gaming Mouse
Trust: Optik Sensör. 100 IPS 20G.Trust mı daha iyi bu mu sizce?
AOC GM200DREE RGB Gaming Mouse
Neresi iyi hocam, 3519 diye sensör mü var pixart bile çıkarttığını hatırlamıyor?Hocam bu mouse fiyatına göre çok iyi bir optiğe sahip MSI mouselarin bazi modellerinin kullandığı optik ile aynı
Kesinlikle, bütçe o kadara çıkarsa net öneririm. PMW3327 sensör 220 IPS 30G.
Berbat.gamepower kuzan
3519 eski ve rezalet bir sensör zaten.
Tek geçerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neresi iyi hocam, 3519 diye sensör mü var pixart bile çıkarttığını hatırlamıyor?
Dostum neden herşeyi kötülüyorsun? 48,10g msi in coğu mouseunde kullaniliyor. Fiyati 250 tl olsa tamam da ben alternstif olarwk paylasiyorum. Bu fiyat bandında ki koyarlarsa 4200dpi dahi yok
Tek geçerim
Neresi iyi hocam, 3519 diye sensör mü var pixart bile çıkarttığını hatırlamıyor?
7 aydır kullanıyorum kuzan gayet f/p bir mouseKesinlikle, bütçe o kadara çıkarsa net öneririm. PMW3327 sensör 220 IPS 30G.
Sakarya'daki bir arkadaşım (o da benim gibi farelere ilgili) kullanıyor, sessiz diyordu.
Berbat.
3519 eski ve rezalet bir sensör zaten.
Hayır ben şeyi anlamadım optiği çoğu msi dan iyi demenizi, Ve zaten 250 tl çok düşük bir bütçe "düşük fiyatlı öneri" yapılması gerekmiyor.Dostum neden herşeyi kötülüyorsun? 48,10g msi in coğu mouseunde kullaniliyor. Fiyati 250 TL olsa tamam da ben alternstif olarwk paylasiyorum. Bu fiyat bandında ki koyarlarsa 4200dpi dahi yok
Msi in çoğu mouseundan iyi demedim ki aynı sensoru kullaniyorlar dedimHayır ben şeyi anlamadım optiği çoğu msi dan iyi demenizi, Ve zaten 250 TL çok düşük bir bütçe "düşük fiyatlı öneri" yapılması gerekmiyor.
Değişik.benim bu forumda ki amacım düşük fiyatlı öneri yapmak zaten..
O kadar mazimiz var bunu anlaman gerekirdi aşk olsunDeğişik.
Ama imzada "Ucuz/Pahalı öneri" yazıyoO kadar mazimiz var bunu anlaman gerekirdi aşk olsun