Çözüldü✓ Max 25k hazir sistem onerileri

Reaksiyon skoru
21
Bütçe
25000
Öncelikle selamlar dostlar başlıkta belirttiğim gibi 25klik uzun ömürlü bir gaming pc arayisindayim bu konularda eskisi gibi bilgili olmamam nedeniyle konuya uzak kaldım yardımlarınızı istiyorum lütfen duyduğunuz gördüğünüz hazir sistemleri benimle paylaşmanızı bekliyorum

Öncelikle selamlar dostlar başlıkta belirttiğim gibi 25klik uzun ömürlü bir gaming pc arayisindayim bu konularda eskisi gibi bilgili olmamam nedeniyle konuya uzak kaldım yardımlarınızı istiyorum lütfen duyduğunuz gördüğünüz hazir sistemleri benimle paylaşmanızı bekliyorum

Cevabın için teşekkür ederim sorum olacak bu bilgisayar cidden iyi mi uzun ömürlü olur mu ve bileşenleri bir zaman sonra sıkıntı çıkarır mı başka tavsiyelerin de varsa beklerim sorum için kusura bakma çok uzak kaldım bu konulara

Cevabın için teşekkür ederim sorum olacak bu bilgisayar cidden iyi mi uzun ömürlü olur mu ve bileşenleri bir zaman sonra sıkıntı çıkarır mı başka tavsiyelerin de varsa beklerim sorum için kusura bakma çok uzak kaldım bu konulara
hayır sıkıntı çıkartmaz
uzun zaman sonra hala iyi kalır
içerisinde çok güçlü bi işlemci olan r5 5600 var
rtx serisinden 3070 var 2256 bit
b550 anakart var ki çok güzeldir
ha istersen bi tek ssd yi arttırabilirsin bütçen varsa kingston 1 tb yapabilirsin
(sana göre de değişir de kasayı beyaz yap çok şık durur bide beyaz klavyen varsa böyle buzul ışıklı efsane oluyor)

hayır sıkıntı çıkartmaz
ha istersen bi tek ssd yi arttırabilirsin bütçen varsa kingston 1 tb yapabilirsin
(sana göre de değişir de kasayı beyaz yap çok şık durur bide beyaz klavyen varsa böyle buzul
hayır sıkıntı çıkartmaz
(sana göre de değişir de kasayı beyaz yap çok şık durur bide beyaz klavyen varsa böyle buzul ışıklı efsane oluyor)
Teşekkür ederim ilginden dolayı peki bu fiyat aralığında bundan iyi bir pc bulabilir miyim yoksa bu max mi cevapların için sagol

Teşekkür ederim ilginden dolayı peki bu fiyat aralığında bundan iyi bir pc bulabilir miyim yoksa bu max mi cevapların için sagol
ya her zaman daha iyisi vardır tabii ki de benim bulabildiğim en iyisi bu
bence kaçırmadan al

Peki parcalar uyumlu mu? Bunu da cevaplarsan memnun olurum rahatsız ettim seni kusura bakma

hatta bu daha iyiymiş ssd yi kingston 1 tb yaparsan tabi
Post automatically merged:

Peki parcalar uyumlu mu? Bunu da cevaplarsan memnun olurum rahatsız ettim seni kusura bakma
hazır sistemlerde parça uyumsuzluğu olma ihtimali 0 bu arada özür dileme forumun amacı bu zaten yardım etmek
Post automatically merged:

Çok teşekkür ederim bana kattığın faydadan ötürü iyi günler diliyorum son attığın sisteme bakacağım ssd yi de dediğin gibi yapmaya çalışırım eğer daha iyise biraz daha bu konularda fikir aldıktan sonra da netlestiririm

Çok teşekkür ederim bana kattığın faydadan ötürü iyi günler diliyorum son attığın sisteme bakacağım ssd yi de dediğin gibi yapmaya çalışırım eğer daha iyise biraz daha bu konularda fikir aldıktan sonra da netlestiririm
ekran kartı her ne kadar 192 bit de olsa 12 gb artık günümüz oyunlarında 8 gb vram yetmemeye başladı son attığımı sor ama çok da sorma zam gelicek ona göre alırsın

Haklısın öyle yapacağım son olarak son attığın pc deki ekran kartı nasıl benim eskiden az cok fikrim varken o gruba cok on yargim vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,184
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri